AKO ŽELITE DA TESTO NARASTE KAO LUDO DODAJTE MU OVO Proveren trik iskusnih domaćica
Za najbolje pecivo, dodajte ovaj sastojak u testo.
Dodajte jabukovo sirće
Dodajte kašiku jabukovog sirćeta u svako testo.
A evo koje su najčešće greške kada mesite testo.
Predugo mesite testo
Ako predugo mesite testo ono će postati tvrdo. Potrebno je da mesite SAMO dok se sastojci ne sjedine.
Niste dobro podmazali pleh ili ne koristite papir za pečenje
U tom slučaju će se testo zalepiti za dno i kiflice ili pecivo koje pravite, neće uspeti.
Otvarate vrata rerne
Nemojte da otvarate vrata rerne dok pečete testo jer se temperatura smanjuje a teto splašnjava.
Sečete pecivo čim ga izvadite iz rerne
Kad izvadite iz rerne OSTAVITE da se pecivo dobro ohladi pa tek onda secite.
Možda vas zanima:
SAMO JEDAN SASTOJAK I TESTO ĆE NARASTI KAO LUDO Trik koji znaju sve iskusne domaćice
Jedan sastojak pravi veliku razliku-narašće brže, zdravo je, a daje odličan šmek.
DODAJTE OVO U TESTO ZA UŠTIPKE Neće upiti ni kap ulja, a nije soda bikarbona
Trik iskusnih domaćica koji provereno radi, za najbolje uštipke.
AKO ŽELITE DA TESTO BUDE MEKANO URADITE OVO Kiflice će biti savršene i treći dan
Jedan sastojak biće dovoljan da kiflice budu mekane i sočne.
DODAJTE OVO U TESTO Kiflice će biti sveže i treći dan, a nije soda bikarbona
Sastojak koji će učiniti da pecivo bude mekano danima, a ima ga svaka domaćica.
MUSAKA OD PEČENIH PAPRIKA BOLJA OD KLASIČNE Svaki zalogaj je raj za nepca
Zasitna i sočna, pravićete stalno.
POSNA DOBOŠ TORTA UKUSOM NIMALO NE ZAOSTAJE ZA ORIGINALOM Svi će vam tražiti dodatno parče
Savršena za slavu i sve praznike.
POHOVANE KRMENADLE ZA SAVRŠENU NEDELJU Ručak koji vole svi od 7 do 107 godina
Meso se lepi za prste.
RECEPT LEPE BRENE ZA PILETINU SA PEČURKAMA RASPAMETIO DOMAĆICE Brzo, jednostavno i preukusno jelo
Legendarna pevačica Lepa Brena jednom prilikom podelila je recept za jednostavno, brzo i preukusno jelo. U pitanju je zapečena piletina sa šampinjonima koja je vrlo zasitna, a nema ko je ne voli. A ako gledamo Breninu super liniju, rekli bismo i da ne goji.
BRZI KOLAČ SA BUNDEVOM I ORASIMA Baš kao onaj iz bakine kuhinje, mami i mirisom i ukusom
Priprema je jednostavna, a ukus fantastičan.
Komentari (0)