NAJČEŠĆE GREŠKE KADA PRAVITE PALAČINKE Zbog toga su žilave i pucaju
Ove česte greške potkradu se i iskusnim domaćicama.

Previše mesite testo
Možda vas zanima:

PALAČINKE SU ŽILAVE ILI PUCAJU? Pravite neku od ovih greški, evo kako da ispravite
Najčešće grreške potkradu se i iskusnim domaćicama, zato obratite pažnju.

TAJNI SASTOJAK ZA PALAČINKE Biće mekane i vazdušaste i neće se lepiti za tiganj
Dodajte ovaj sastojak i palačinke će biti savršene.

DODAJTE OVAJ SASTOJAK U PALAČINKE Biće mekane i savršene, i neće pucati ni lepiti se
Primenite ovaj jednostavni trik i videćete razliku koliko su palačinke mekše i sočnije.

JEDNOSTAVAN TRIK ZA SOČNE PALAČINKE Dodajte ovu namirnicu i neće pucati ni biti gumene
Primenite jednostavan trik profesionalnih kuvara za savršene palačinke.
Ako previše mesite testo dobićete žilave palačinke.
Odmah pravite palačinke
Ostavite smesu za palačinke 30 do 45 minuta da odmori, pa tek onda pecite. Dobićete pahuljaste i lagane palačinke.
Pečete na pogrešnoj temperaturi
Ako je vatra prejaka izgoreće po krajevima, a sredina palačinki će ostati sirova. Ako je vatra preslaba dok sve ispečete, prve palačinke će se ohladiti.
Dodajete smesu za palačinke na hladan tiganj
Nemojte ovo nikada da radite, već zagrejte tiganj na umerenoj vatri oko tri minuta, pre nego što dodate smesu.

SOČNA PROJA PO RECEPTU ZA POČETNIKE Priprema je nikad lakša
Služite uz jogurt ili kiselo mleko.

BRZE KROFNE OD SAMO 2 SASTOJKA Biće mekane i vazdušaste, i nikad ukusnije
Filujte prilogom po želji.

POSNI PESTO SOS Super ide uz brojna jela, za prave ljubitelje italijanske kuhinje
Čuvajte u frižideru do nedelju dana.

ZABORAVITE NA KLASIČAN ČIZKEJK Ova verzija sa pistaćima menja pravila igre
Vredan svakog truda da ga napravite, a uživaćete u svakom zalogaju.

POGAČA SA KAČKAVALJEM Kada probate ovaj recept, zaboravićete na sve ostale
Sočna i ukusna, najbolje služite uz šolju jogurta.
Komentari (0)