AKO ŽELITE MEKANE KIFLICE URADITE OVO Sastojci koji se dodaju u testo da bude sveže danima
Dodajte neki od navedenih sastojaka u testo kada pravite kiflice ili hleb, i produžićete im svežinu nekoliko dana.
Ulje
Omekšaće testo i daće prijatan ukus pecivu.
Pavlaka
Zahvaljujući pavlaci testo će da bude sveže i mekano danima.
Jaja
Za jačanje teksture testa dodajte jaje.
Jogurt
Možete da dodate jogurt umesto pavlake, dejstvo će da bude isto.
Napomena:
Nemojte da dodajete prevelike količine ulja, pavlake, jaja ili jogurta, pokvarićete testo.
PAPRIKA ROLNICE SA SIROM Gotove za tren oka, a idealne za večeru ili doručak
Gotove očas posla, a svaki zalogaj je gurmanski raj.
KISELI KRASTAVČIĆI Zdravija verzija omiljene sezonske salate, za gurmane i one izbirljive
Savršenog ukusa, pravićete stalno.
POSNI PREBRANAC Tradicionalno jelo iz bakine kuhinje, držaće vas dugo sitim, a ukusa koji se ne zaboravlja
Sočan i slasan, a ukućani će stajati u redu za još.
JEDNOSTAVAN TRIK ZA SOČNE PALAČINKE Dodajte ovu namirnicu i neće pucati ni biti gumene
Primenite jednostavan trik profesionalnih kuvara za savršene palačinke.
PUNJENE PAPRIKE Sočno tradicionalno jelo po baka Mirinom receptu, poješćete u slast
Savršene za ručak, dugo će vas držati sitim, a ukusa koji se pamti.
Komentari (0)