ZUKINI PASTA Aromatično jelo sa tikvicama koje pomera granice dobrog ukusa
Sočan spoj testenine sa povrćem za prave gurmane.
Potrebno je
- 300 g testenine po izboru
- 2 tikvice, sečene na tanke trakice
- 2 kašike pesto sosa
- 100 g parmezana, rendanog
- maslinovo ulje
- so, biber po ukusu
Priprema:
Testeninu skuvajte po uputstvu na pakovanju. Na malo ulja propržite tikvice dok ne omekšaju. Pomešajte skuvanu testeninu sa tikvicama, pesto sosom i rendanim parmezanom. Vaša pasta je gotova! Bon appetit!
MAĐARICA Imamo najbolji recept za kolač koji svI u Srbiji obožavaju
Klasik koji se ne odbija, za sve svečane prilike i važne događaje.
MUSAKA OD KUKURUZA U neodoljivoj kombinaciji sastojaka, za neponovljiv ukus
Sočno jelo nikoga neće ostaviti ravnodušnim.
SAVETI ZA NAJBOLJI ČIZKEJK Ovu grešku većina pravi i zato bude gnjecav umesto sočan
Fenomenalan kolač pravi se lako, ali ipak postoje neke cake koje čine da bude savršen, mekan i sočan.
MAFINI SA PILETINOM Klasik na slani način koji greje dušu i telo
Ako volite klasične mafine, njihovu slanu verziju ćete obožavati.
NIJE SVAKI KESTEN JESTIV Ova vrsta samo služi za dekoraciju i veoma je štetna za ljude, čak otrovna
Popularna jesenja namirnica od koje se prave brojne poslastice, po vrsti može da bude jestiva i dekorativna, pa je važno znati razliku.
Komentari (0)