ZUKINI PASTA Aromatično jelo sa tikvicama koje pomera granice dobrog ukusa
Sočan spoj testenine sa povrćem za prave gurmane.
Potrebno je
- 300 g testenine po izboru
- 2 tikvice, sečene na tanke trakice
- 2 kašike pesto sosa
- 100 g parmezana, rendanog
- maslinovo ulje
- so, biber po ukusu
Priprema:
Testeninu skuvajte po uputstvu na pakovanju. Na malo ulja propržite tikvice dok ne omekšaju. Pomešajte skuvanu testeninu sa tikvicama, pesto sosom i rendanim parmezanom. Vaša pasta je gotova! Bon appetit!
Možda vas zanima:
ZUKINI PASTA Brzi ručak koji pomera granice dobrog ukusa, u savršenom spoju sa tikvicama
Kremasta i sočna, za ručak koji se pamti.
SARA JO ZNA RECEPT ZA NAJBOLJU PASTU Sočna i kremasta, imaćete osećaj kao da ste u Italiji
Pevačica i bivša predstavnica Srbije na Evrosongu pre nekoliko godina je u jednoj emisiji podelila recept za ovo sočno jelo. S obzirom na to da je dobar deo života provela u Rimu, ne čudi što se opredelila baš za njihovu kuhinju. Svi koju su probali ovu neodoljivu pastu tvrde da bolju nisu jeli.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)