IZBEGNITE DA TESTO PUCA TOKOM PEČENJA 3 jednostavna trika koja provereno rade
Izbegnite bespotrebno nerviranje kada spremate pogaču, biće ukusna kao da je kupljena a testo neće pucati tokom pečenja.
Ova 3 jednostavna trika rešiće problem u trenu.
1. Pecite na 180 stepeni
Temperatura je ključna. Pecite svako testo na 180 stepeni, veća temperatura će da dovede do pucanja, a na manjoj će da se peče dugo i biće suvo.
2. Premažite mešavinom vode i ulja
Premažite testo pre pečenja mešavinom vode i malo maslinovog ulja, služiće kao zaštita.
3. Koristite sastojke sobne temperature
Ostavite sve sastojke na sobnoj temperaturi bar sat vremena pre pečenja. Ako postoje temperaturne razlike u sastojcima narušiće se kvalitet testa i peciva.
Možda vas zanima:
SAMO JEDAN SASTOJAK I TESTO ĆE NARASTI KAO LUDO Trik koji znaju sve iskusne domaćice
Jedan sastojak pravi veliku razliku-narašće brže, zdravo je, a daje odličan šmek.
DODAJTE OVO U TESTO ZA UŠTIPKE Neće upiti ni kap ulja, a nije soda bikarbona
Trik iskusnih domaćica koji provereno radi, za najbolje uštipke.
AKO ŽELITE DA TESTO BUDE MEKANO URADITE OVO Kiflice će biti savršene i treći dan
Jedan sastojak biće dovoljan da kiflice budu mekane i sočne.
DODAJTE OVO U TESTO Kiflice će biti sveže i treći dan, a nije soda bikarbona
Sastojak koji će učiniti da pecivo bude mekano danima, a ima ga svaka domaćica.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)