6 NAJBOLJIH TRIKOVA ZA PEČENJE TORTE Biće kao iz poslastičarnice, a svaki recept će uspeti
Jednostavni i primenljivi trikovi uspeće svima. a poslastica će oboriti s nogu sve koji je budu probali.
1. Koristite sastojke sobne temperature
Lakše je da umutite belanca koja su odstojala na sobnoj temperaturi. Za najbolji rezultat, sve sastojke izvadite sat vremena ranije.
2. Temeljno umutite puter i šećer
Mutite oko 10 minuta da bi smesa bila svetla i mekana.
3. Proverite da li su brašno i sredstva za dizanje sveži
Proverite rok trajanja brašnu i sredstvima za dizanje testa.
4. Prosejte suve sastojke na vlažne
Obavezno prvo prosete sve suve sastojke.
5. Koristite odgovarajući kalup za torte
Metalni plehovi apsorbovaće manje toplote od crnih, pa u zavisnosti od toga, proverite tortu nekoliko minuta ranije. Četvrtasti pleh okrenite u rerni na polovini pečenja. Sprečićete zagorene uglove.
6. Pecite na srednjoj ringli u rerni
Da biste bili sigurni da će kolač ili patrišpanj ravnomerno da se ispeče, najbolje da koristite srednju ringlu u rerni.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)