DOMAĆI KREM OD BADEMA Posni namaz ukusa koji se pamti, a pravi raj za nepca
Možete da ga mažete na hleb ili dodate kao prilog omiljenom desertu.

Potrebno je
- 4 kašike proprženih mlevenih badema
- 100 g bele posne čokolade
- 100 ml biljne slatke pavlake
- 90 g margarina
- 1 kašika džema po izboru
- 1 kašika meda po želji
- malo narendane pomorandžine kore
Priprema:
Lagano propržite oljuštene bademe. Zatim ih dobro sameljite. U šerpici zagrejte biljnu slatku pavlaku, pa u nju dodajte rendanu posnu belu čokoladu. Dodajte margarin smesi pa miksrom sjedinite. Umešajte bademe pa opet sjedinite. Dodajte po kašiku džema i meda. Preručite krem od badema u teglu i ostavite u frižideru. Prijatno!

PICA SA 4 VRSTE SIRA Priredite užitak vašim čulima, za večeru koja se pamti
Sočna i slasna, sa gotovom podlogom, biće spremna začas.

BRUSKETI SA DIMLJENIM LOSOSOM Italijansko brzo predjelo koje će oduševiti i najizbirljivije
Hrskavi i sočni, pravićete stalno.

TELETINA SA ŠAMPINJONIMA Gurmanski specijalitet koji pomera granice dobrog ukusa, za ručak koji se pamti
Najbolje služite uz kuvani pirinač i sir.

KROASANI SA VANILOM I VOĆEM Mekani kao duša i vazdušasti, a super idu uz kafu
Od navedene količine dobićete 8 kroasana.

SAVIJAČA SA BLITVOM I SIROM Sa domaćim hrskavim korama i sočnim nadevom, ukućani će je obožavati
Najbolje služite uz sir i jogurt.
Komentari (0)