PAŠTETA OD BELOG LUKA Pikantna i aromatična, za one izbirljive, prste da poližete
Slasna pašteta za gurmane i one izbirljive.
Potrebno je
- 1 glavica belog luka
- 1 kašika maslinovog ulja
- 1 kašika limunovog soka
- 100 g krem sira
- mirođija
Priprema:
Rernu zagrejte na 180 stepeni. Vrh glavice belog luka odsecite, stavite u foliju i prelijte maslinovim uljem. Glavicu belog luka stavite u rernu. Pecite 20 minuta, u rerni zagrejanoj na 180 stepeni. Zatim ga istisnite u činiju, onda mu dodajte seckanu mirođiju i krem sir. Promešajte dobro, pa sipajte limunov sok. Dobro sjedinite. Mažite paštetu od belog luka na hleb uz prilog po želji. Prijatno!
Možda vas zanima:
KADA PROBATE PAŠTETU OD PASULJA PO RECEPTU ZORICE MARKOVIĆ NEĆETE POŽELETI DRUGU Osvaja od prvog zalogaja
Zorica Marković, pevačica folk muzike, od 70 ih godina prošlog veka deo je srpske muzičke scene, a svojim moćnim vokalom spada u izvođače za čiji se nastup traži karta više. Da nije samo talentovana za pevanje, pokazuje i ovaj recept za namaz od pasulja, koji daje šmek svakom jelu. Njenim specijalitetima najviše se obraduju sinovi Dejan i Ilija.
GURMANSKA PAŠTETA U SAVRŠENOM SPOJU UKUSA Gotova za tili čas, a slasna i drugačija
Mažite na hleb ili dodajte kao prilog jelu.
NAMAZ OD JAJA I LUKA Mažite samostalno na hleb ili dodajte kao prilog, daje šmek svakom jelu
Pikantan i aromatičan namaz, ovakav do sada niste jeli.
POSNA RIBLJA PAŠTETA Kremasta i ukusna, a gotova za 15 minuta
Pravi se lako, a neverovatno je ukusna.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Čarobni posni specijalitet: Slana pita od bundeve i krompira, kao iz bakine kuhinje
Slanu pitu od bundeve i krompira poslužite kao toplo ili hladno predjelo, ili kao lagani obrok nakon čorbice
Komentari (0)