PAŠTETA OD BELOG LUKA Pikantna i aromatična, za one izbirljive, prste da poližete

Ivana Pavlović

16:00

Sezonski recepti 0

Slasna pašteta za gurmane i one izbirljive.

pašteta od belog luka
Shutterstock

Potrebno je

  • 1 glavica belog luka
  • 1 kašika maslinovog ulja
  • 1 kašika limunovog soka
  • 100 g krem sira
  • mirođija

Priprema:

Rernu zagrejte na 180 stepeni. Vrh glavice belog luka odsecite, stavite u foliju i prelijte maslinovim uljem. Glavicu belog luka stavite u rernu. Pecite 20 minuta, u rerni zagrejanoj na 180 stepeni. Zatim ga istisnite u činiju, onda mu dodajte seckanu mirođiju i krem sir. Promešajte dobro, pa sipajte limunov sok. Dobro sjedinite. Mažite paštetu od belog luka na hleb uz prilog po želji. Prijatno!

 

Možda vas zanima:

losos sa terijaki sosom

MARINIRANI LOSOS ZA VITAK STAS Recept Stanije Dobrojević za savršen ručak

13:00

6 oktobar, 2024

Sezonski recepti

Stanija Dobrojević, učesnica rijalitija, diplomirani ekonomista, manekenka i starleta, poznata je kao neko ko izuzetno vodi računa o izgledu. Pored redovnih treninga, pažljivo bira šta će se naći na dnevnom jelovniku, što ide u prilog tome da ima besprekornu liniju. Svi koji su probali recept za ovo brzo, a ukusno jelo s lososom i terijakijem kažu da bolje nisu jeli.

Komentari (0)

Loading