PEČENI PARADAJZ S PARMEZANOM Obrok idealan za vrele letnje dane, prste da poližete
Dodajte kao prilog jelu ili služite samostalno, bićete oduševljeni.

Potrebno je
- 6 paradajza, presečenih napola
- 1/2 šolje rendanog parmezana
- 1/4 šolje prezli
- 2 kašike maslinovog ulja
- so i biber po ukusu
Priprema:
Zagrejte rernu na 200 stepeni. U posudi pomešajte parmezan, prezle, maslinovo ulje, so i biber. Paradajze stavite u pleh, presečenom stranom nagore, i pospite smesom od parmezana. Pecite 15-20 minuta dok paradajzi ne postanu zlatnosmeđi.

Na ponos Srbiji: EXPO 2027 Beograd podržao Beogradski maraton u trci za čovečanstvo

Mitar i Sergej ostaju bez trenera – zbog brazilskih miliona

RHMZ SE OGLASIO U 20:20 SATI Stižu kiša i mraz, ovi delovi zemlje prvi na udaru!

"ODAVNO SE ODREKAO OSEĆAJA STIDA I POŠTENjA" Božić, Terzić i Đukanović reagovali na sramne Đilasove izjave

MLADOST Engobirani crep nove generacije i Energetski blokovi – provereni kvalitet uz 50 godina garancije!

6:0 ILI 6:1 TIP JE PROŠAO Od sada, svi tiketi na ATP Masters 1000 turnirima imaju posebnu prednost!

VAŽAN TRENUTAK NA BEOGRADSKOJ BERZI Danas je ostvaren istorijski iskorak za srpsko tržište kapitala

Šta povezuje Mikija Mausa, Duška Dugouška, Super Marija i Vučka?

Zemlja vatre i nara na obali Kaspijskog jezera stiže na EXPO 2027 Beograd
BOŽA DŽONS ZAHRKAO U SENU! Slomilo ga rano ustajanje (VIDEO)

POSNA PAŠTETA OD CRVENOG SOČIVA Gotova za 20 minuta, a neponovljivog ukusa
Mažite na hleb ili dodajte kao prilog omiljenom jelu.

BOEM TORTA Jedini recept koji trebate da znate za raskošnu poslasticu
Kremasta i sočna, za svaku svečanu priliku.

NJOKE SA SLANINOM Gurmanski specijalitet po receptu italijanske bake
Slasne i sočne, bićete raspamećeni.

NEODOLJIVI SUFLE OD LIMUNA U savršenom slatko-kiselkastom spoju, topi se u ustima
Kremast i osvežavajući desert, pravićete stalno.

POSNI PIRE OD GRAŠKA Jednostavni specijalitet koji super ide uz brojna jela
Kremasti i lagan, po receptu bez mane.
Komentari (0)