PEKMEZ OD ARONIJE JAČA IMUNITET U TRENU Zdrav i preukusan, a bez šećera, za pravo zadovoljstvo
Jačaće krvnu sliku, a osvojiće ukusom i one izbirljive.
Potrebno je
- 1 kg aronije
- 1 kašičica cimeta
- 100 ml vode
- 1 limun
Priprema:
Dobro operite bobice aronije, pa ih sameljite štapnim mikserom. Dolivajte vodu po potrebi. Stavite ih u šerpu, dodajte cimet, limunov sok i još 3 kašike vode. Kuvajte oko 20 minuta, na tihoj vatri, uz povremeno mešanje. Preručite pekmez u sterilisane tegle, zatvorite metalnim poklopcem i umotajte u ćebe. Ostavite tako preko noći da se prohladi. Prijatno!
MUSAKA OD PEČENIH PAPRIKA BOLJA OD KLASIČNE Svaki zalogaj je raj za nepca
Zasitna i sočna, pravićete stalno.
POSNA DOBOŠ TORTA UKUSOM NIMALO NE ZAOSTAJE ZA ORIGINALOM Svi će vam tražiti dodatno parče
Savršena za slavu i sve praznike.
POHOVANE KRMENADLE ZA SAVRŠENU NEDELJU Ručak koji vole svi od 7 do 107 godina
Meso se lepi za prste.
RECEPT LEPE BRENE ZA PILETINU SA PEČURKAMA RASPAMETIO DOMAĆICE Brzo, jednostavno i preukusno jelo
Legendarna pevačica Lepa Brena jednom prilikom podelila je recept za jednostavno, brzo i preukusno jelo. U pitanju je zapečena piletina sa šampinjonima koja je vrlo zasitna, a nema ko je ne voli. A ako gledamo Breninu super liniju, rekli bismo i da ne goji.
BRZI KOLAČ SA BUNDEVOM I ORASIMA Baš kao onaj iz bakine kuhinje, mami i mirisom i ukusom
Priprema je jednostavna, a ukus fantastičan.
Komentari (0)