KROMPIR IZ RERNE BOLJI NEGO ONAJ PRŽENI Ne morate da stojite pred šporetom, a hrskav i slasan
Potrebno vam je samo 5 kašika ulja, a osvojiće ukusom i one izbirljive.
Potrebno je
- oko 2 kg krompira
- 2 kašike skroba
- 1,5 kašičica soli
- 1 kašičica mlevene začinske paprike
- malo bibera
- 5 kašika ulja
Priprema
Krompir isecite kao pomfrit, pa još malo prosušite krpom. Onda dodajte skrob i začine pa sve sjedinite. Prebacite u pleh obložen pek papirom, pa prelijte ulje. Pokrijte folijom i pecite oko 20 minuta, u rerni zagrejanj na 220 stepeni. Nakon 20 minuta, skinite foliju i pecite još 10 minuta. Služite pomfrit uz prilog po želji. Bon appetit!
Možda vas zanima:
PEKARSKI KROMPIR SA KOBASICOM Gastronomski užitak u svakom zalogaju
Polizaćete i tanjir koliko je ukusno.
POMFRIT BEZ KAPI ULJA Podjednako slasan i ukusan, a mnogo zdraviji od onog klasičnog
Samo dodajte prilog po želji.
PUNJENI KROMPIR Gurmanski specijalitet sa slaninom koji pomera granice dobrog ukusa
Držaće vas dugo sitim, a osvaja na prvi zalogaj.
KROMPIR ZAPEČEN SA SIROM Brzinska večera koju će ukućani obožavati, a pravi se nikad lakše
Samo dodajte sos ili prilog po želji.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)