KROMPIR IZ RERNE BOLJI NEGO ONAJ PRŽENI Ne morate da stojite pred šporetom, a hrskav i slasan
Potrebno vam je samo 5 kašika ulja, a osvojiće ukusom i one izbirljive.
Potrebno je
- oko 2 kg krompira
- 2 kašike skroba
- 1,5 kašičica soli
- 1 kašičica mlevene začinske paprike
- malo bibera
- 5 kašika ulja
Priprema
Krompir isecite kao pomfrit, pa još malo prosušite krpom. Onda dodajte skrob i začine pa sve sjedinite. Prebacite u pleh obložen pek papirom, pa prelijte ulje. Pokrijte folijom i pecite oko 20 minuta, u rerni zagrejanj na 220 stepeni. Nakon 20 minuta, skinite foliju i pecite još 10 minuta. Služite pomfrit uz prilog po želji. Bon appetit!
Možda vas zanima:
HARMONIKA KROMPIR Brz i jeftin obrok kada nemate vremena, a svaki zalogaj budi čula
Napravićete brzo i lako, a postaće jedno od omiljenih jela.
KROMPIR NA DRUGAČIJI NAČIN Jeftin predlog za večeru koja ne goji, a osvaja od prvog zalogaja
Jednostavna i brza večera od samo 1 namirnice.
KROMPIR U KAPUTU Predlog za večeru koji ne goji i jeftin je
Izaberite ovaj jednostavan način pravljenja krompira. Brza i laka priprema sastavljena od samo ove namirnice. Idealna večera, užina ili prilog uz neko glavno jelo.
ZAMIRISAĆE CELA KUĆA Krompir sa ruzmarinom je idealan prilog za svaki ručak
Oduševiće vas lakoća pripreme.
MAĐARICA Imamo najbolji recept za kolač koji svI u Srbiji obožavaju
Klasik koji se ne odbija, za sve svečane prilike i važne događaje.
MUSAKA OD KUKURUZA U neodoljivoj kombinaciji sastojaka, za neponovljiv ukus
Sočno jelo nikoga neće ostaviti ravnodušnim.
SAVETI ZA NAJBOLJI ČIZKEJK Ovu grešku većina pravi i zato bude gnjecav umesto sočan
Fenomenalan kolač pravi se lako, ali ipak postoje neke cake koje čine da bude savršen, mekan i sočan.
MAFINI SA PILETINOM Klasik na slani način koji greje dušu i telo
Ako volite klasične mafine, njihovu slanu verziju ćete obožavati.
NIJE SVAKI KESTEN JESTIV Ova vrsta samo služi za dekoraciju i veoma je štetna za ljude, čak otrovna
Popularna jesenja namirnica od koje se prave brojne poslastice, po vrsti može da bude jestiva i dekorativna, pa je važno znati razliku.
Komentari (0)