KAKO DA ZNATE DA LI JE ČISTO MASLINOVO ULJE ILI PREVARA? Ova dva pokazatelja su nepogrešivi, razotkriće odmah
Dr Svon smatra da 75% proizvoda na policama nema veze sa onim što piše na etiketi, i da je moguće da mešavinu sa maslinovim uljem prodaju kao čistu i kvalitetnu.
Iako može na pakovanju da piše 100 % čisto maslinovo ulje može da se desi da je zbog uštede, ubačeno i suncokretovo ili sojino ulje.
Kako onda da prepoznate razliku?
Dr Kortni Svon navodi dve nepogrešive karakteristike čistog maslinovog ulja.
1. Boja
Kada sipate maslinovo ulje treba da bude baš tamnozelene boje.
2. Ukus
Pravo maslonovo ulje poznato je po jako oštrom ukusu.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)