DOMAĆI SOK OD JAGODA BOLJI OD KUPOVNOG Bez konzervansa, a uspeće svima
Prirodan i ukusan, osvežiće vas u vrelim letnjim danima.
Potrebno je
- 1 kg jagoda
- 2 l vode
- 1 limuntus
- 250 g šećera
Priprema:
Očistite i operite jagode. Stavite u blender i dodajte vodu, limuntus i šećer. Izblendajte pa kuvajte na umerenoj temperaturi, uz povremeno mešanje. Kada provri kuvajte još 5 minuta, uz neprestano mešanje. U zagrejane flaše sipajte vruć sok. Ohladite i ostavite u frižideru. Iskoristite u roku od 7 dana. Prijatno!
PADOBRANCI Jugoslovenski slatkiš koji su pravile sve bake, sa sočnim filom, odmah vraća u dane detinjstva
Sočni i slatki sitni kolači, ukusa koji priča priče.
NEODOLJIVA JESENJA SALATA Sa sirom i jajima, nema kremastije, a pravi se nikad lakše
Služite je samostalno ili dodajte kao prilog, svaki zalogaj je raj za nepca.
NJOKE SA PARMEZANOM I PESTO SOSOM Posno jelo na italijanski način koje budi sva čula
Sočne njoke u slasnom spoju sa pestom i veganskim parmezanom, ovakve do sada niste jeli.
DOMAĆI HLEB Umesto mešenja treba samo varjača, a biće svež i nekoliko dana
Zamirisaće cela kuća, najbolje ga služite vrućeg uz prilog po želji.
TRIK KOJI ČISTI RERNU BEZ STRUGANJA I RIBANJA Nikad lakše, a nije u pitanju soda bikarbona
Očistite rernu od tvrdokornih masnoća, na jednostavan i lak način.
Komentari (0)