POHOVANI BATACI SE LEPE ZA PRSTE Hrskavi i slasni, uživaće cela porodica
Svaki zalogaj je gurmanski raj, zato najbolje odmah stavite duplu meru.
Potrebno je
- 4 pileća bataka
- 2 jaja
- 1 šolja brašna
- 1 šolja prezli
- so, biber po ukusu
- ulje za prženje
Priprema:
Batake operite i osušite. U jednoj posudi umutite jaja. U drugu posudu stavite brašno, a u treću prezle. Batake prvo uvaljajte u brašno, zatim u jaja, pa u prezle. Pržite u dubokom ulju dok ne postanu zlatnosmeđi.
OČISTITE ZAGORELO MLEKO BEZ STRUGANJA Provereno uspeva, a nestaće i neprijatan miris
Proveren trik rešiće problem u trenu.
PITA SA KRUŠKAMA Doručak ili desert, izaberite sami, za savršen početak radne nedelje
Sa sočnim nadevom i hrskavim korama, poći će vam voda na usta.
PROTEINSKI DESERT SA JOGURTOM BOLJI OD KLASIČNOG Po receptu glumca Slobodana Stefanovića
Slobodan Stefanović, glumac poznat po brojnim ulogama u serijama, ali i daskama koje život znače, već godinama gledaoce oduševljava svojim veštim receptima. Poznat je po zdravim, a preukusnim jelima, koje nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Takav je i ovaj brzi proteinski desert koji osvaja na prvi zalogaj.
KRILCA U PIVU Aromatična i slasna, a meso se lepi za prste, prste da poližete
Dodajte prilog po želji i uživajte u fenomenalnom obroku.
LIST LOVORA ZLATA VREDAN Od davnina ga koriste ovako, a ublažiće i simptome nekih bolesti
Izuzetan čistač limfnog sistema , a bogat brojnim vitaminima.
Komentari (0)