EVO ZAŠTO TREBA DA JEDETE GROŽĐE SVAKI DAN Uticaće na dijetu, ali i sprečiti rizik od pojave ove bolesti
Izuzetno zdravo voće bogato je brojnim vitaminima.
Srce
Smanjiće rizik od povišenog holesterola, visokog krvnog pritiska, krvnih ugrušaka i srčanih bolesti.
Mozak
Zbog poboljšanja cirkulacije, pomoćiće boljem pamćenju i povoljno uticati na mozak.
Zaštita od starenja i UV zračenja
Povoljno kao zaštita od štetnih sunčevih zraka, usporiće starenje i podmladiti kožu.
Kilaža
Kao niskokalorično voće bez masti, doprineće održanju vitke linije.
Ublažava simptome hemoterapije
Ublažiće jedan od neželjenih efekata hemoterapije-mučninu.
Imunitet
Kao jak antioksidans doprineće očuvanju imunog sistema.
Možda vas zanima:
SAVRŠENA ZAMENA ZA ČOKOLADU A MNOGO ZDRAVIJA Zbog ukusa ove namirnice kolači će biti neodoljivi
Namirnica koja pri pravljanju kolača može najvernije da zameni čokoladu, a mnogo zdravija.
5 RAZOGA DA JEDETE BANANE Zasitne i hranljive, a posebno pomažu ako imate ovu bolest
Ukusno voće dugo će vas držati sitim, a doprineće zdravlju organizma.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Čarobni posni specijalitet: Slana pita od bundeve i krompira, kao iz bakine kuhinje
Slanu pitu od bundeve i krompira poslužite kao toplo ili hladno predjelo, ili kao lagani obrok nakon čorbice
Komentari (0)