KUPUSARA Hrskavih kora i sočnog nadeva, ovakvu do sada niste jeli

Ivana Pavlović

10:00

Sezonski recepti 0

Slasna pita za prave gurmane.

kupusara
Shutterstock

Potrebno je

  • 500 g kupusa
  • 1 glavica crnog luka
  • 2 kašike ulja
  • 1 pakovanje kora za pitu
  • 3 jaja
  • 200 ml jogurta
  • so i biber po ukusu

Priprema:
Iseckajte crni luk i pržite ga na ulju dok ne postane zlatan. Dodajte iseckan kiseli kupus i dinstajte dok ne omekša. U posebnoj posudi umutite jaja i jogurt. Na kore za pitu rasporedite dinstani kupus i prelijte smesom od jaja i jogurta. Ponovite postupak dok ne potrošite sve sastojke, završavajući korom. Pecite pitu u zagrejanoj rerni na 180°C oko 30 minuta, dok pita ne postane zlatna. Bon appetit!

 

 

Možda vas zanima:

Komentari (0)

Loading