GASPAĆO OSVAJA NA PRVI ZALOGAJ Hladna čorba krepi organizam u trenu

Ivana Pavlović

13:00

Sezonski recepti 0

Popularna španska čorba rashladiće vas u trenu.

gaspaćo čorba
Shutterstock

Potrebno je

  • 2 veća paradaza
  • 3 dl gustog soka od paradajza
  • limunov sok
  • 1 manja žuta/zelena paprika
  • 1 manji krastavac
  • 1 mladi crni luk
  • 1 čen belog luka
  • 1 kašika maslinovog ulja
  •  so
  • biber
  • bosiljak

Priprema:
Oljuštite i iseckajte paradajz. Dodajte sok od paradajza, limunov sok, beli i crni luk pa sve stavite u blender. Dobro izblendajte pa procedite. Sitno iseckajte preostalo povrće. Zatim, sjedinite sve sastojke. Stavite u frižider da se prohladi. Dodajte krutone. Servirajte hladnu čorbu. Bon appetit!


 

Komentari (0)

Loading