GASPAĆO OSVAJA NA PRVI ZALOGAJ Hladna čorba krepi organizam u trenu
Popularna španska čorba rashladiće vas u trenu.
Potrebno je
- 2 veća paradaza
- 3 dl gustog soka od paradajza
- limunov sok
- 1 manja žuta/zelena paprika
- 1 manji krastavac
- 1 mladi crni luk
- 1 čen belog luka
- 1 kašika maslinovog ulja
- so
- biber
- bosiljak
Priprema:
Oljuštite i iseckajte paradajz. Dodajte sok od paradajza, limunov sok, beli i crni luk pa sve stavite u blender. Dobro izblendajte pa procedite. Sitno iseckajte preostalo povrće. Zatim, sjedinite sve sastojke. Stavite u frižider da se prohladi. Dodajte krutone. Servirajte hladnu čorbu. Bon appetit!
MINESTRONE ČORBA Donosimo vam originalni recept za čuveni italijanski specijalitet
Minestrone ili u prevodu "velika supa", bila je omiljena i kod starih Rimljana.
ŠTRUDLA SA ORASIMA Po receptu baka Mire, mekana i sočna, za sve prilike
Fenomenalna poslastica nestaće sa stola odmah.
DOMAĆE SREDSTVO ZA ČIŠĆENJE SUDOPERE Blistaće se kao nova, a prijatno će mirisati cela kuhinja
Očistite sudoperu na potpuno prirodan način, bez hemije.
CVEKLA Najbolja salata za kišne dane, jača imunitet u trenu, a ukusa koji priča priče
Zdrava i ukusna slana zimnica oboriće s nogu sve koji budu probali.
AKO STE ANEMIČNI JEDITE OVO Potpuno prirodni načini da povećate gvožđe i izbegnete simptome
Konzumiranjem određenih namirnica možete da pojačate krvnu sliku i smanjite malokrvnost.
Komentari (0)