GASPAĆO OSVAJA NA PRVI ZALOGAJ Hladna čorba krepi organizam u trenu
Popularna španska čorba rashladiće vas u trenu.
Potrebno je
- 2 veća paradaza
- 3 dl gustog soka od paradajza
- limunov sok
- 1 manja žuta/zelena paprika
- 1 manji krastavac
- 1 mladi crni luk
- 1 čen belog luka
- 1 kašika maslinovog ulja
- so
- biber
- bosiljak
Priprema:
Oljuštite i iseckajte paradajz. Dodajte sok od paradajza, limunov sok, beli i crni luk pa sve stavite u blender. Dobro izblendajte pa procedite. Sitno iseckajte preostalo povrće. Zatim, sjedinite sve sastojke. Stavite u frižider da se prohladi. Dodajte krutone. Servirajte hladnu čorbu. Bon appetit!
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)