PASTA SA SIROM I PEČURKAMA Kremasta testenina kojoj niko ne može da odoli, za ručak koji se pamti
Slasan ručak obožavaće svi koji budu probali, a ukućani će stajati u redu za još.
Potrebno je
- 1 pakovanje testenine po želji
- 200 g šampinjona
- 150 g krem sira
- 100 g šunkarice
- 30 g rendanog parmezana
- 2 kašike maslinovog ulja
- 1 praziluk
- 2 čena belog luka
- 1 kašika listića svežeg bosiljka
Priprema:
Praziluk iseckajte na kolutove, šampinjone na kriške, beli luk sitno, šunkaricu na kockice. Na ulje stavite praziluk i dve kašike vode, posolite po ukusu i dinstajte poklopljeno pet minuta na srednjoj vatri, odnosno dok ne omekša. Dodajte pečurke i beli luk, dinstajte tri minuta. Skuvajte testeninu prema uputstvu s pakovanja, ocedite. Sir pomešajte s prazilukom i pečurkama, dodajte čašu vode od kuvanja testenine da dobijete željenu gustinu sosa. Dodajte šunku, bosiljak i parmezan pa umešajte testeninu. Bon appetit!
Možda vas zanima:
NAJKREMASTIJA PASTA Sa sirom i suvim vratom, ukućani će stajati u redu za još
Sočna pasta, za prave gurmane i one izbirljive.
SOČNE KROFNE IZ RERNE Savršeno čokoladne i meke kao duša, ovakve do sada niste jeli
Neodoljive krofne oduševiće i one koji ne vole slatko.
SARA JO ZNA RECEPT ZA NAJBOLJU PASTU Sočna i kremasta, imaćete osećaj kao da ste u Italiji
Pevačica i bivša predstavnica Srbije na Evrosongu pre nekoliko godina je u jednoj emisiji podelila recept za ovo sočno jelo. S obzirom na to da je dobar deo života provela u Rimu, ne čudi što se opredelila baš za njihovu kuhinju. Svi koju su probali ovu neodoljivu pastu tvrde da bolju nisu jeli.
KREMASTA PASTA SA RENDANIM SIROM Bila je omiljeno jelo čuvenoj holivudskoj divi, a i dalje je izgledala besprekorno
Potrebno vam je samo 4 sastojaka, a uživaćete u bogatom ukusu omiljenog jela slavne Odri Hepbern.
RIŽOTO SA PEČURKAMA Držaće vas dugo sitim, a pojede se u slast
Kremasti rižoto oduševiće i one izbirljive.
AKO ŽELITE DA FAŠIRANE ŠNICLE BUDU SOČNE NEMOJTE DA RADITE OVO Ovako prave turski kuvari, a uvek ispadnu neodoljive
Primenite ove jednostavne trikove turskih kuvara i uživajte u savršenom ručku.
ČORBA OD SOČIVA Sočno jelo koje će vas dugo držati sitim, a govori 1000 jezika
Okrepiće vam organizam u trenu, a nećete biti gladni satima.
KAKO DA HLEB BUDE SVEŽ DANIMA Primenite neki od ovih 5 trikova i biće mekan kao pamuk
Ako hleb već sutra postane tvrd, primenite neki od navedenih trikova, biće kao tek kupljen.
DOMAĆA TURŠIJA Ni malo ne zaostaje za onom kupovnom, a mnogo zdravija
Odlična za imunitet, a osvaja na prvi zalogaj.
Komentari (0)