PAPRIKE U PAVLACI Gotove za par minuta, a dodaće na šmeku svakom jelu
Možete da ih jedete samostalno, kao prilog ili salatu.
Potrebno je
- 2 kg paprike, najbolje "somborke"
- 2 kg pavlake
- 1 kg krem sira
- 2 kašike soli
Priprema:
Očistite i operite paprike. Svaku papriku spolja i unutra posolite pa ostavite tako jedan sat. U jednoj posudi pomešajte pavlaku sa sirom. Odstojale paprike ocedite od vode. Zatim ih punite filom. Mešavinom sira i pavlake premažite dno tegle, pa u nju ređajte paprike. Ostavite u frižideru bar 7 dana pre upotrebe. Bon appetit!
Možda vas zanima:
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
PAPRIKE U PAVLACI RAJ ZA NEPCA Starinski recept za omiljeno predjelo, više ga nećete kupovati
Služite uz jelo po izboru.
MUSAKA OD PEČENIH PAPRIKA BOLJA OD KLASIČNE Svaki zalogaj je raj za nepca
Zasitna i sočna, pravićete stalno.
POSNA DOBOŠ TORTA UKUSOM NIMALO NE ZAOSTAJE ZA ORIGINALOM Svi će vam tražiti dodatno parče
Savršena za slavu i sve praznike.
POHOVANE KRMENADLE ZA SAVRŠENU NEDELJU Ručak koji vole svi od 7 do 107 godina
Meso se lepi za prste.
RECEPT LEPE BRENE ZA PILETINU SA PEČURKAMA RASPAMETIO DOMAĆICE Brzo, jednostavno i preukusno jelo
Legendarna pevačica Lepa Brena jednom prilikom podelila je recept za jednostavno, brzo i preukusno jelo. U pitanju je zapečena piletina sa šampinjonima koja je vrlo zasitna, a nema ko je ne voli. A ako gledamo Breninu super liniju, rekli bismo i da ne goji.
BRZI KOLAČ SA BUNDEVOM I ORASIMA Baš kao onaj iz bakine kuhinje, mami i mirisom i ukusom
Priprema je jednostavna, a ukus fantastičan.
Komentari (0)