PAPRIKE U PAVLACI Gotove za par minuta, a dodaće na šmeku svakom jelu
Možete da ih jedete samostalno, kao prilog ili salatu.

Potrebno je
- 2 kg paprike, najbolje "somborke"
- 2 kg pavlake
- 1 kg krem sira
- 2 kašike soli
Priprema:
Očistite i operite paprike. Svaku papriku spolja i unutra posolite pa ostavite tako jedan sat. U jednoj posudi pomešajte pavlaku sa sirom. Odstojale paprike ocedite od vode. Zatim ih punite filom. Mešavinom sira i pavlake premažite dno tegle, pa u nju ređajte paprike. Ostavite u frižideru bar 7 dana pre upotrebe. Bon appetit!

ORASNICE Prhki starinski kolači skupog ukusa, za sve bitne događaje
Super idu uz šolju kafe.

NEODOLJIVE KIFLICE SA RATLUKOM Slatkiš iz bakine kuhinju koji budi nostalgiju
Mirisne i sočne, nema ko vam neće tražiti recept.

NAJUKUSNIJI DOMAĆI SIR Napravi se lako, a super ide uz razna jela
Trajaće oko nedelju dana, a bićete oduševljeni koliko je ukusan.

SLASNE ROLNICE SA KAČKAVALJEM Prava eksplozija ukusa u svakom zalogaju, super za doručak ili večeru
Služite toplo uz jogurt ili kiselo mleko.

SLANA ROZENKA Predjelo bez kojeg slava ne prolazi, a svi gosti ga vole
Slasno predjelo osvaja od prvog zalogaja.
Komentari (0)