BELA ROZEN TORTA SLAĐA OD KLASIČNE Prva će nestati sa trpeze, a nema ko neće uzeti dodatno parče
Klasik bez premca, sa drugačijim sastojcima, za prave sladokusce i one izbirljive.

Potrebno je
Možda vas zanima:

POSNA ROZEN TORTA Ukrasiće svaku slavsku trpezu, po starom receptu baka Anđe
Očaravajuća poslastica popraviće vam raspoloženje u trenu.

ROZEN TORTA Fenomenalna poslastica za sva vremena i prilike, otopićete se od miline
Idealna za svečanu i slavsku trpezu.

TORTA CRVENI BARŠUN Raskošna poslastica zanimljivog izgleda zasladiće vas u momentu
Savršena za svečanu i slavsku trpezu.
SUZANINA PRINCES VANILA TORTA SAVRŠENA ZA USKRS Očaravajuća poslastica bogatog ukusa za pravo uživanje
Napravite ovu raskošnu poslasticu po receptu Suzane Golubović iz Niša.
- 1 pakovanje gotovih kora za rozen tortu
Za prvi fil
- 4 pudinga od vanile
- 1,2 l mleka
- 15 kašika šećera
- 100 g bele čokolade
- 250 g margarina
- 1 limun
- kora od 2 limuna
Za drugi fil
- 400 g šlaga
- 400 g kisele pavlake
- 100 g mleka u prahu
Priprema
Skuvajte puding sa mlekom i šećerom, po uputstvu sa kesice. Dok se puding kuva, umešajte belu čokoladu. Pustite da se prohladi, uz povremeno mešanje. Dodajte umućen margarin, sok i rendanu limunovu koricu. U jednoj posudi umutite kiselu pavlaku s mlekom u prahu. Zasebno umutite šlag. Jedan deo šlaga odvojite sa strane. Ostatak šlaga sjedinite sa smesom od pavlake i mleka u prahu. Stavite prvu koricu pa je filujte jednim pa drugim filom. Premažite celu tortu šlagom. Na kraju, pospite čokoladom u prahu. Bon appetit!

LEDENE KOCKE SA ŠUMSKIM VOĆEM Kremasti desert koji u isto vreme i ledi i sladi
Osvežavajuće i lagane, nema ko će ostati na samo jednom parčetu.

BAKLAVA ROLAT Omiljena poslastica u malo drugačijem izdanju, prste da poližete
Fenomenalan desert za prave sladokusce.

ROZEN TORTA SA MAKOM Očaravajuća poslastica ukusa koji priča priče, za pravo uživanje
Neodoljiva torta nestaće sa stola odmah.

KUGLOF SA KOKOSOM Mirisni desert koji budi uspomene na dane letovanja
Mekan i sladak, nećete moći da prestanete da ga jedete.

Komentari (0)