ČOKOLADNI MUS OD SAMO 2 SASTOJKA Pravi se očas posla, a nikad kremastiji
Pravi se lako, a pojede brzo.

Potrebno je:
- 200 g crne čokolade
- 400 ml slatke pavlake za šlag
Priprema
Čokoladu sitno iseckajte, pa je otopite sa 100 ml pavlake na pari. Ostavite da se prohladi 10 minuta. Preostalu slatku pavlaku umutite. Lagano dodajte otopljenu čokoladu, uz neprestano mućenje. Sipajte u posude za serviranje. Dekorišite mus čokoladom ili prelivom po želji. Bon appetit!
Možda vas zanima:

BRZI DESERT SA BUNDEVOM I KIKIRIKIJEM Drugačiji i sladak, poćiće vam voda na usta
Pravi se lako, a pojede brzo.

KOKOS ROLAT Mirisni desert koji budi uspomene sa letovanja, po receptu koji morate da probate
Sočan i lagan desert, za sve prilike kada vam se jede nešto slatko.

FRULICE Neodoljivi slatkiš ukusa koji priča priče, za bilo koje doba dana
Fenomenalan desert najbolje ide uz šoljicu kafe.

SUTLIJAŠ Jednostavan slatkiš na kome su odrasle generacije, savršen za početnike u kuhinji
Pravi se brzo i lako, a nestaće sa stola odmah.

POSNE PRINCES KROFNE Vazdušaste i mekane kao duša, poćiće vam voda na usta
Kremaste i sočne, tope se u ustima.

JAFA KOLAČ Osvežavajući desert koji budi sva čula, u sočnom spoju sa pomorandžom
Kremast i sladak, pravićete stalno.

LEDENA KRALJICA Očaravajuća poslastica raspametiće goste na uskršnjoj trpezi
Slatka i kremasta, uzećete parče više.

OPERA TORTA Klasik francuskog poslastičarstva u simfoniji različitih slatkih ukusa
Svečana i raskošna, gosti će biti oduševljeni.

ESTERHAZI TORTA Poslastica dostojna kraljeva, neprevaziđenog ukusa, za sve svečane prilike
Očaravajuća i svečana, nema ko vam neće tražiti dodatak.
Komentari (0)