ZASLADITE VEČE Kremasti puding od banane je najlakša poslastica koju možete da napravite
Uživajte u svakom zalogaju.
Puding od banane
Sastojci:
3 jajeta
200 g šećera
240 ml mleka
3 banane
1 kašičica esencije vanile
Priprema:
Umutite jaja, dodajte šećer, mleko i esenciju vanile i mutite dok ne dobijete ujednačenu masu. Dodajte sitno seckane banane. Kuvajte na pari oko pola sata, dok se puding ne zgusne, i mešajte povremeno kako se na površini ne bi formirala korica. Sipajte u činijice za služenje, a po želji ukrasite komadićima banane i listićem mente.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:
ZADOVOLJITE SVOJE ČULA Puding od maka je nešto što nikada niste probali
Svima će se dopasti.
SVI VOLIMO ČOKOLADNI PUDING Pripremite ga MALO drugačije i oduševite sve ukućane
Sirov je najzdraviji.
ZASLADITE VEČE NEODOLJIVIM SLATKIŠEM Napravite poslasticu iz Engleske kao pravi Britanac
Nije vam potrebno mnogo sastojaka.
ŠTO DUŽE STOJE, TO SU MEKŠI Mafini sa bananom zavoleće svako
Jedinstvenog su ukusa.
PREVRNUTA TORTA OD KRUŠAKA Elegantan dezert koji je prava eksplozija ukusa, oduševljava na prvi zalogaj
Poslužite je toplu ili na sobnoj temperaturi...
NAJSOČNIJI KOLAČ SA PUDINGOM I JABUKAMA Ne peče se, a ukus je poput najbolje domaće pite
Korica od keksa i fil s voćem s nepogrešiva kombinacija koja će da zadovolji i najprobirljivija nepca
SOČNA, NEŽNA, JEFTINA Neprevaziđena Bela torta, neprevaziđena tradicija na tanjiru
Bela torta je poznata decenijama kao neprevaziđen recept i generacije je vole, međutim ona je omiljena i domaćicama zato što nije komplikovana za spremanje
BOGATA, RASKOŠNA, OTMENA Interkontinental torta, najbolja poslastica ikada
Torta je jako ukusna, kore su od belanaca i oraha, filuje se sa tri jako lepa kremasta fila
OMILJENI SLATKIŠ U SRPSKIM KUĆAMA Starinski kolač od jabuka i griza, mirisom vraća sećanje na bakinu kuinu
Kolači sa jabukama su među omiljenim desertima kod mnogih, a ovaj recpet će vas oboriti s nogu
Komentari (0)