ZADOVOLJITE SVOJE ČULA Puding od maka je nešto što nikada niste probali
Svima će se dopasti.
Puding od maka
Sastojci:
1-2 šolje maka
1/2 šolje badema
1 šolja kokosa
1/2 šolje semenki kajsije
5-10 urmi
1 šaka suvog grožđa
2 banane
Priprema:
U blenderu sameljite mak. Zatim dodajte bademe i semenke kajsije. Blendirajte još malo, pa stavite kokos, urme, suvo grožđe i banane, te miksajte dok se sve ne sjedini. Ukoliko vam je pregusta smesa, dodajte malo vode ili soka limuna. Stavite u čaše ili posudice i ostavite u frižider na jedan sat da se malo smesa ohladi.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:
SVI VOLIMO ČOKOLADNI PUDING Pripremite ga MALO drugačije i oduševite sve ukućane
Sirov je najzdraviji.
RECEPT ZA NAJMEKŠE ČUPAVCE Kokos kolač koji svi vole, topi se u ustima
Uvek je bio popularan.
SVI ZNAJU ZA OVAJ DESERT Sočan i neodoljiv, lako se pravi i brzo se jede - breskvice
Pokušajte da ih napravite, nije ništa komplikovano.
STARA POSLASTICA SVIMA OMILJENA Probajte ovaj recept na ČAŠE i lenja pita će vas mamiti da uzmete još!
Nema ko ne voli ovaj ukusan desert.
PESAK TORTA Nepečena poslastica ukusa koji se pamti, a gotova za tren oka
Nestaće sa stola odmah, zato najbolje stavite duplu meru.
LEPA BRENA TORTA Raskošna poslastica nazvana po čuvenoj pevačici, a topi se u ustima
Torta koja je uživala veliku popularnost 80 ih godina 20 veka, ostaviće bez daha i one izbirljive. Bogata, kalorična i čokoladna uskrasiće svaku svečanu trpezu.
POLICAJKA Torta prepuna čokolade i raznih filova koja će oboriti s nogu sve sladokusce
Fenomenalna poslastica nestaće sa stola odmah.
NEODOLJIVE VANILICE OD SAMO 3 SASTOJKA Svi ih vole, a tope se ustima
Prave se brzo i lako a pojedu se u jednom zalogaju, zato najbolje stavite duplu meru.
NEODOLJIVI SLADOLED POSAN NA VODI Mak mu daje posebnu draž, otopićete se od miline
Pravi se brzo i lako, od samo 3 sastojaka, a nestaće sa stola odmah.
Komentari (0)