SITNI KOLAČI Slatka salama sa krem bananicama, napravi se za 15 minuta!
Veoma izdašna poslastica od koje se dobije mnogo sitnih kolača.
Sastojci:
100 g mlevenog keksa
100 g čokolade za kuvanje
100 g margarina
100 g šećera
1 jaje
8 čokoladnih bananica
2 velike oblande
Priprema:
Oblandu stavite između dve navlažene kuhinjske krpe da omekša. Margarin, šećer, čokoladu i jaje istopite na pari, dodajte keks i mešajte da se sjedini. Odmah namažite na oblandu. Krem bananice poređajte na početak duže strane jednu iza druge i urolajte pomoću krpe. Isto uradite i sa drugom oblandom. Ostavite da se stegnu, pa isecite.
Možda vas zanima:
KIKIRIKI BOMBICE Slatki zalogaji kojima niko ne može da odoli
Slatke bombice se brzo prave od nekoliko sastojaka, a dugo ćete u njima uživati jer ima mnogo.
POSNE VANILICE Dajemo vam najbolji recept da se svi u kući zaslade!
Starinski kolači čija popularnost ne prolazi.
POSNI KOLAČIĆI Bombice od urmi i badema, prave se očas posla, a ukus im je savršen!
Ove kolače ćete napraviti za 20 minuta.
FENOMENALNI KOLAČI OD 2 SASTOJKA Izmešate ovu voćku sa keksom i gotov slatkiš!
Bombice mogu biti posne ako stavite posni keks.
SOČNA I KREMASTA POSLASTICA Pariska torta, najlepši slatkiš starog Beograda
Nezaboravni kremasti ukus ove lake torte zaista je poseban: zahvaljujući mešavini čokolade i slatke pavlake
PREVRNUTA TORTA OD KRUŠAKA Elegantan dezert koji je prava eksplozija ukusa, oduševljava na prvi zalogaj
Poslužite je toplu ili na sobnoj temperaturi...
NAJSOČNIJI KOLAČ SA PUDINGOM I JABUKAMA Ne peče se, a ukus je poput najbolje domaće pite
Korica od keksa i fil s voćem s nepogrešiva kombinacija koja će da zadovolji i najprobirljivija nepca
SOČNA, NEŽNA, JEFTINA Neprevaziđena Bela torta, neprevaziđena tradicija na tanjiru
Bela torta je poznata decenijama kao neprevaziđen recept i generacije je vole, međutim ona je omiljena i domaćicama zato što nije komplikovana za spremanje
BOGATA, RASKOŠNA, OTMENA Interkontinental torta, najbolja poslastica ikada
Torta je jako ukusna, kore su od belanaca i oraha, filuje se sa tri jako lepa kremasta fila
Komentari (0)