Najbrže SLADOLED KOCKE S JAGODAMA: Samo par sastojaka i 15 minuta posla
Za svega nekoliko minuta priprema je gotova a nakon nekoliko sati možete se sladiti.Voće možete menjati po vašoj želji i ukusu.
SUPER BRZE SLADOLED KOCKE SA JAGODOM
SASTOJCI:
700-800 g jagoda
500 ml slatke pavlake
400 ml. kondenzovanog mleka (ili 400 g milerama + 200 g šećera u prahu )
400-500 g keksa
100 g karamel preliva
PRIPREMA:
Sipajte pavlaku i umutite u šlag. U umućenu pavlaku bacite kondenzovano mleko (ili mešavinu milerama i šećera u prahu). U kalupređajte keks kao u videu. Ako je okrugao, popunite rupe izlomljenim komadima keksa. Jagode operite i iseckajte i ubacite u smesu šlaga i kondenzovanog mleka. Ubacite i 100 g izlomljenog keksa da upije višak vode od jagoda. Ubacite u posudu i lepo poravnajte. Ukrasite jagodama i ohladite u frižideru. Pre služenje ukrasite karamel prelivom.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
SOČNA I KREMASTA POSLASTICA Pariska torta, najlepši slatkiš starog Beograda
Nezaboravni kremasti ukus ove lake torte zaista je poseban: zahvaljujući mešavini čokolade i slatke pavlake
PREVRNUTA TORTA OD KRUŠAKA Elegantan dezert koji je prava eksplozija ukusa, oduševljava na prvi zalogaj
Poslužite je toplu ili na sobnoj temperaturi...
NAJSOČNIJI KOLAČ SA PUDINGOM I JABUKAMA Ne peče se, a ukus je poput najbolje domaće pite
Korica od keksa i fil s voćem s nepogrešiva kombinacija koja će da zadovolji i najprobirljivija nepca
SOČNA, NEŽNA, JEFTINA Neprevaziđena Bela torta, neprevaziđena tradicija na tanjiru
Bela torta je poznata decenijama kao neprevaziđen recept i generacije je vole, međutim ona je omiljena i domaćicama zato što nije komplikovana za spremanje
BOGATA, RASKOŠNA, OTMENA Interkontinental torta, najbolja poslastica ikada
Torta je jako ukusna, kore su od belanaca i oraha, filuje se sa tri jako lepa kremasta fila
Komentari (0)