ČOKOLADNI SUTLIJAŠ Za samo nekoliko minuta imaćete božanstven sladak obrok

Vesna Vukadinović

18:01

Slatki kutak 0

Pre služenja, pospite rendanom čokoladom i po želji dodajte kašiku šlaga.

kulinarski specijalitet
Shutterstock

Sastojci:

500 ml mleka

150 g pirinča

4 kašike šećera

1 vanilin šećer

50 g čokolade za kuvanje

50 g putera

Priprema:

Skuvati mleko sa šećerom i vanilin šećerom. Dodati puter i pirinač. Kuvati poklopljeno na tihoj vatri oko pola sata. Tada dodati čokoladu i kuvati još 20 minuta, uz povremeno mešanje. Gotov sutlijaš sipati u posude, ostaviti da se ohladi, dekorisati i poslužiti.

Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.

trileće

OČARAVAJUĆE TRILEĆE SAVRŠENO ZA ROĐENDAN Recept pevačice Marine Tadić svi hvale, a evo i zašto

15:06

19 novembar, 2024

Slatki kutak

Marina Tadić, pevačica koja je u septembru izbacila novi album „Rođendan“, sa ushićenjem očekuje decembar kada će solističkim koncertom u Mts dvorani obeležiti 20 godina muzičke karijere. Njene stare pesme, među kojima se izdvaja „Još sam ona stara“, publika podjednako voli kao i pre deceniju i po, te nema sumnje da će uglas sa njom pevati najveće hitove. Iako se po njenoj liniji to nikad ne bi reklo, nekadašnja profesorka fizičkog i diplomirani difovac, upravo je majstor za deserte. Majka ćerkice Vere i supruga advokata Uroša ne krije da su joj specijalitet lazanje, kolač sa malinama i trileće.

Komentari (0)

Loading