BOŽANSTVENI SITNI KOLAČI Bombice od bele čokolade i kokosa, prave se brzo, a pojedu još brže!
Savršeni kolačići koji su odlično posluženje za goste.
Sastojci:
400 g bele čokolade za kuvanje
150 g kokosa
200 ml slatke pavlake
Za posipanje:
100 g kokosa
Priprema:
Zagrejte slatku pavlaku do ključanja i dodajte belu čokoladu. Mešajte da se čokolada istopi. Dodajte kokos, izmešajte i ostavite da se hladi oko 2 sata. Kašičicom vadite po malo smese i pravite loptice veličine po želji. Svaku uvaljajte u kokos.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:
LEŠNIK GNEZDA SAVRŠENA ZA SLAVU Gotova začas, a i dupla mera će biti malo
Naprave se lako, a smažu čim se postave.
POSNA LEŠNIK GNEZDA Prave se maltene sama, a vole ih od 7 do 107 godina
Savršena za slavsku trpezu.
DOMAĆE FERERO KUGLICE Gosti ih obožavaju i kažu da su bolje od originala
Super idu uz čaj ili kafu.
BRZE KEKS BOMBICE ZA NAJMLAĐE Gotove očas posla, a smažu se brzinom svetlosti
Savršene za sve prilike kada vam se jede nešto slatko.
PREVRNUTA TORTA OD KRUŠAKA Elegantan dezert koji je prava eksplozija ukusa, oduševljava na prvi zalogaj
Poslužite je toplu ili na sobnoj temperaturi...
NAJSOČNIJI KOLAČ SA PUDINGOM I JABUKAMA Ne peče se, a ukus je poput najbolje domaće pite
Korica od keksa i fil s voćem s nepogrešiva kombinacija koja će da zadovolji i najprobirljivija nepca
SOČNA, NEŽNA, JEFTINA Neprevaziđena Bela torta, neprevaziđena tradicija na tanjiru
Bela torta je poznata decenijama kao neprevaziđen recept i generacije je vole, međutim ona je omiljena i domaćicama zato što nije komplikovana za spremanje
BOGATA, RASKOŠNA, OTMENA Interkontinental torta, najbolja poslastica ikada
Torta je jako ukusna, kore su od belanaca i oraha, filuje se sa tri jako lepa kremasta fila
OMILJENI SLATKIŠ U SRPSKIM KUĆAMA Starinski kolač od jabuka i griza, mirisom vraća sećanje na bakinu kuinu
Kolači sa jabukama su među omiljenim desertima kod mnogih, a ovaj recpet će vas oboriti s nogu
Komentari (0)