ČOKOLADNA FANTAZIJA OD SAMO DVA SASTOJKA Brzo se pravi a obe namirnice već imate u kući
Kada nemate puno vremena, ni materijala, napravite ovaj brzi kolač i uživajte sa vašim najdražima.
Kolač od samo 2 sastojka
Sastojci:
3 jajeta
160 g čokolade
Priprema:
Zagrijte rernu na 170 stepeni. Odvojte žumanca i belanca. Belanca ostavite u frižideru jer treba da budu hladna a njihovom pripremom. Čokoladu naseckajte i otopite na pari. Kada se ohladi, dodajte žumanca i umutite u glatku smesu. Mikserom umutite ohlađena belanca i trećinu dodajte u smesu sačokoladom. Zatim ubacite sav sneg. Kalup obložite pek papirom, pa izlijte testo. Pecite na 170 stepeni 30 do 40 minuta. Kada se ohladi, pospite šećerom u prahu ili namažite likerom od višnje.
SOČNA I KREMASTA POSLASTICA Pariska torta, najlepši slatkiš starog Beograda
Nezaboravni kremasti ukus ove lake torte zaista je poseban: zahvaljujući mešavini čokolade i slatke pavlake
PREVRNUTA TORTA OD KRUŠAKA Elegantan dezert koji je prava eksplozija ukusa, oduševljava na prvi zalogaj
Poslužite je toplu ili na sobnoj temperaturi...
NAJSOČNIJI KOLAČ SA PUDINGOM I JABUKAMA Ne peče se, a ukus je poput najbolje domaće pite
Korica od keksa i fil s voćem s nepogrešiva kombinacija koja će da zadovolji i najprobirljivija nepca
SOČNA, NEŽNA, JEFTINA Neprevaziđena Bela torta, neprevaziđena tradicija na tanjiru
Bela torta je poznata decenijama kao neprevaziđen recept i generacije je vole, međutim ona je omiljena i domaćicama zato što nije komplikovana za spremanje
BOGATA, RASKOŠNA, OTMENA Interkontinental torta, najbolja poslastica ikada
Torta je jako ukusna, kore su od belanaca i oraha, filuje se sa tri jako lepa kremasta fila
Komentari (0)