KREMASTA I BOGATA FANTAZIJA Nutela torta sa piškotama i belom čokoladom, izdašna i jednostavna
Ova fina torta, koja se po zbirkama recepata može naći i pod imenom "magična torta", fantastičnog je ukusa i bogatog izgleda, tako da se može poslužiti i u najsvečanijim prilikama

SASTOJCI:
- 250 g piškota
- 150 ml mleka
Za fil:
- 500 ml slatke pavlake
- 100 g šećera u prahu
- 500 g maskarponea
- 80 g bele čokolade
- 400 g nutele
Za dekoraciju:
- 60 g crne čokolade
PRIPREMA:
Uzmite duguljasti kalup za hleb i na dno stavite piškote koje ste prvo umočili u mleko.
Umutite slatku pavlaku sa šećerom u prahu.
Dodajte maskarpone pa mutite i dalje.
Podelite smesu na 2 dela i u jedan dodajte nutelu (150g), a u drugi istopljenu belu čokoladu.
Ređajte: beli fil, nutela, crni fil, nutela, beli fil, nutela, crni fil, nutela i na kraju piškote.

OČARAVAJUĆI ČOKOLADNI BRAUNI Originalni američki recept za omiljeni kolač
Sladak i fenomenalan, za prave ljubitelje čokolade.

PRINCES KROFNE SA VIŠNJAMA Klasik koji ne izlazi iz mode u sočnom spoju sa voćem
Vazdušaste i mekane, savršene za proleće.

VANILA KOLAČ SA BELOM ČOKOLADOM Kremasti desert koji će ukućani razgrabiti brzinom svetlosti
Najbolje služite uz jagode.

ČOKOLADNI PUDING ZA PRAVO UŽIVANJE Jednostavni desert koji se topi u ustima
Kremast i lagan, super za dolazak iznenadnih gostiju.

ŽUTI KOLAČ SA JAGODAMA Lagani voćni desert koji budi sva čula, a uspeva i početnicima
Sočan i mekan, osvežiće vas i zasladiti u trenu.
Komentari (0)