ČIZKEJK U ČAŠI Mekan, lagan i ukusan, a pravi se za samo 10 minuta
Dekorativno lepi, ne peku se i osvežavaju. Brza i jednostavna priprema.
Sastojci:
200 g mlevenog keksa
50 g putera
200 g krem sira
70 ml slatke pavlake
20 g šećera u prahu
200 g bobičastog voća
1 kašičica šećera
Priprema
Mleveni keks pomešajte sa istopljenim puterom, pa dobro sjedinite. Smesu utisnite po malo u čaše u kojima ćete služiti, da lepo obloži dno. Slatku pavlaku umutite sa šećerom u prahu, pa dodajte umućeni krem sir i sve lepo sjedinite sa mikserom. Sipajte preko keksa. Voće sa šećerom izblendajte, pa sipajte preko fila.
Možda vas zanima:
ČIZKEJK U ČAŠI Pravi se maltene sam, a savršen za iznenadne goste
Napravi se brzo, a nestane sa stola čim se postavi.
ČIZKEJK U ČAŠI Brzi desert savršen za dolazak iznenadnih gostiju, a božanstvenog ukusa
Pravi se lako, a pojede brzo.
ČIZKEJK U ČAŠI Brzinski desert kada navrate iznenadni gosti, a ukusan kao da ste se trudili satima
Borovnice mu daju poseban šmek, a nema ko vam neće tražiti dodatak.
POSNI ČIZKEJK U ČAŠI Brzi desert kada navrate iznenadni gosti, a topi se u ustima
Pravi se lako, a otopićete se od miline.
SOČNA I KREMASTA POSLASTICA Pariska torta, najlepši slatkiš starog Beograda
Nezaboravni kremasti ukus ove lake torte zaista je poseban: zahvaljujući mešavini čokolade i slatke pavlake
PREVRNUTA TORTA OD KRUŠAKA Elegantan dezert koji je prava eksplozija ukusa, oduševljava na prvi zalogaj
Poslužite je toplu ili na sobnoj temperaturi...
NAJSOČNIJI KOLAČ SA PUDINGOM I JABUKAMA Ne peče se, a ukus je poput najbolje domaće pite
Korica od keksa i fil s voćem s nepogrešiva kombinacija koja će da zadovolji i najprobirljivija nepca
SOČNA, NEŽNA, JEFTINA Neprevaziđena Bela torta, neprevaziđena tradicija na tanjiru
Bela torta je poznata decenijama kao neprevaziđen recept i generacije je vole, međutim ona je omiljena i domaćicama zato što nije komplikovana za spremanje
BOGATA, RASKOŠNA, OTMENA Interkontinental torta, najbolja poslastica ikada
Torta je jako ukusna, kore su od belanaca i oraha, filuje se sa tri jako lepa kremasta fila
Komentari (0)