ŠERBET Zagrejaće vam dušu i telo, sprečava kašalj, a potrebna su vam samo 2 sastojka
Pogodan u ovom zimskom periodu, podseća na čaj, a napravićete ga začas.
Potrebno je
- 1 kašika šećera
- 200 ml mleka
Priprema
Šećer stavite u džezvu i zagrejte na ringli. Pošto će se brzo otopiti, bolje da se ne udaljavate od šporeta jer lako zagori. Čim postane tečan i zlatne boje, tj. čim se karamelizuje, odmah sipajte mleko u džezvu, a zatim pustite da provri.
LEDENE KOCKE SA ŠUMSKIM VOĆEM Sočni desert ukusa koji se pamti, za pravo uživanje
Fenomenalni desert nestaće sa stola odmah.
SAN SEBASTIJAN ČIZKEJK Desert neodoljivog ukusa nastao je učeničkom greškom a prava je senzacija
Nastao greškom učenika u baru u Španiji, a sada je pravi specijalitet. Ako volite klasičan čizkejk, ovaj ćete obožavati.
LAVA KOLAČ Čokoladna rapsodija od samo 3 sastojaka gotova začas, a topi se u ustima
Brzi čokoladni kolač osvojiće i one koji ne vole slatko.
PESAK TORTA Nepečena poslastica ukusa koji se pamti, a gotova za tren oka
Nestaće sa stola odmah, zato najbolje stavite duplu meru.
LEPA BRENA TORTA Raskošna poslastica nazvana po čuvenoj pevačici, a topi se u ustima
Torta koja je uživala veliku popularnost 80 ih godina 20 veka, ostaviće bez daha i one izbirljive. Bogata, kalorična i čokoladna uskrasiće svaku svečanu trpezu.
Komentari (0)