Možete da mažete na tost, služite kao prilog uz čips ili dodajte ribi ili mesu.
Potrebno je
- 2 zrela avokada
- 1 limun
- 1 mladi luk
- 1 mali paradajz, isečen na kockice
- 1 čen belog luka, zgnječen
- so
- biber po ukusu
- sveži korijander
Priprema:
Prvo avokado isecite napola, pa uklonite koštice, izvadite meso avokada kašikom i stavite u činiju. Onda dodajte sok od limuna preko njega da biste sprečili da potamni. Viljuškom izgnječite avokado dok ne dobijete gušću pastu. Zatim dodajte seckani mladi luk, paradajz isečen na kockice i izgnječeni beli luk u činiju s avokadom. Dobro izmešajte i sjedinite sastojke. Pobiberite i posolite sos po želji, i dodajte malo korijandera. Služite uz meso ili ribu, namažite na tost, ili kao prilog tortilja čipsu.
SOČNA PILETINA U KREMASTOM SOSU SA PEČURKAMA Brz i zdrav ručak, poješće se za tili čas
Pikantan recept sa piletinom za sve gurmane
SLAVICIN VOĆNI KOLAČ ZA SAVRŠEN VIKEND Lako se pravi, a topi se u ustima
Napravite ovaj neodoljivi voćni kolač po receptu Slavice Milojević iz Vranja
BORISOV BRZI KOLAČ SA BANANAMA MIRIŠE NA DOM A topi se u ustima
Napravite ovaj neodoljivi desert po receptu Borisa Krasnića iz Beograda
BILJANINA VOĆNA MAĐARICA BUDI SVA ČULA A manje teška od klasične
Napravite ovaj neodoljivi desert po receptu Biljane Petrović iz Doboja
NINA NAM JE DALA RECEPT ZA BOMBA LOLA TORTU Svakim zalogajem budi nostalgiju
Napravite ovu neodoljivu poslasticu po receptu Nine Ilić Vasić iz Valjeva
Komentari (0)