Od šporeta do tanjira za manje o pola sata PIKANTNA TESTENINA S TUNJEVINOM (posno)
Savršeno jelo za sve koji su u žurbi, ili na primer, za večeru kada umorni dođete s posla.
Začinjena testenina s tunjevinom
Sastojci:
250 g čeri-paradajza
1 glavica crnog luka
2 čena belog luka
1 ljuta crvena paprika
1 konzerva tunjevine u ulju
1/2 veze peršuna
400 g testenina bez jaja
3 kašike maslinovog ulja
so, biber
Priprema:
Crni i blei luk oljuštite i iseckajte, a mini paradajz operite i prepolovite svaki. Očistite, operite i isecite paprikuna kockice. Tunjevinu ocedite i iseckajte, a peršun isperite i iseckajte. Skuvajte pastuu dosta slane vode do al dente. U tiganju zagrejte ulje i propržite luk i beli luk. Dodajte paradajz, tunjevinu i papriku i kratko prodinstajte zajedno sa lukom i belim lukom. Špagete ocedite, pomešajte sa peršunom i sosom. Posolite i pobiberite po ukusu.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
ZDRAVI MAFINI Savršeni za doručak ili užinu, a prave se brzo i lako
Neodoljivi zalogajčići nestaće sa stola odmah.
VRUĆA MEKSIČKA KAFA Razbudiće vas očas posla, a tradicionalno se pije uveče
Uglavnom se dodaje sladoled od vanile, ali možete da zasladite ili aromatizujete po želji.
NAPRAVITE PRAVI DOMAĆI JOGURT: Potrebna su vam samo dva jednostavna sastojka, rezultat je neverovatan
Donosimo vam sjajan i jednostavan recept za domaći jogurt
VEČERA ZA 10 MINUTA Treba vam samo par tortilja i imaćete pravu gozbu
Ko kaže da je za kulinarski specijalitet neophodno provesti u kuhinji nekoliko sati, grdno se prevario.
CEO ŽIVOT POGREŠNO KUVATE PIRINAČ Samo ako ga ovako pripremite, biće kao iz restorana
Koliko vam se samo puta desilo da umesto rastresitog zrna, dobijete gnjecavu smesu?
Komentari (0)