Od šporeta do tanjira za manje o pola sata PIKANTNA TESTENINA S TUNJEVINOM (posno)
Savršeno jelo za sve koji su u žurbi, ili na primer, za večeru kada umorni dođete s posla.

Začinjena testenina s tunjevinom
Sastojci:
250 g čeri-paradajza
1 glavica crnog luka
2 čena belog luka
1 ljuta crvena paprika
1 konzerva tunjevine u ulju
1/2 veze peršuna
400 g testenina bez jaja
3 kašike maslinovog ulja
so, biber
Priprema:
Crni i blei luk oljuštite i iseckajte, a mini paradajz operite i prepolovite svaki. Očistite, operite i isecite paprikuna kockice. Tunjevinu ocedite i iseckajte, a peršun isperite i iseckajte. Skuvajte pastuu dosta slane vode do al dente. U tiganju zagrejte ulje i propržite luk i beli luk. Dodajte paradajz, tunjevinu i papriku i kratko prodinstajte zajedno sa lukom i belim lukom. Špagete ocedite, pomešajte sa peršunom i sosom. Posolite i pobiberite po ukusu.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.

BRZI KINOA KEKSIĆI Super idu uz šolju kafe ili čaja, a prave se lako
Bićete oduševljeni ukusom.

POSNE KINOA PALAČINKE Ukusne i zdrave, samo im dodajte prilog po želji
Potrebno vam je samo dva sastojka, a biće vazdušaste i mekane.

HUMUS NAMAZ Gotov začas, a slasan i ukusan, slaže se uz razna jela
Namaz možete da čuvate do 3 dana u zatvorenoj činiji u frižideru.

UKUSNA KUS KUS SALATA Pikantna i aromatična, osvežiće vas u trenu
Drugačija i ukusna, bićete oduševljeni.

SALATA SA CVEKLOM I JABUKAMA Krepi organizam u trenu, a gotova začas
U sočnom spoju sa orasima, ovakvu salatu do sada niste jeli.
Komentari (0)