STARINSKA POSLASTICA U NOVOM RUHU Palačinka sa pudingom i šumskim voćem, vrhunsko zadovoljstvo
Nema ko ne voli palačinke, a ako ih napravite sa pudingom i šumskim voćem, užitak će biti višestruk
Potrebno je:
- Gotove palačinke (mleko, jaja, brašno ulje)
- 2 pudinga ov vanile
- 2 štangle čokolade
- 500 ml mleka
- smrznuto voće
Priprema:
Umutiti 2 jaja dodati 500 ml mleka, dodati malo soli, malo ulja i brašna da se napravi redje teste. Ispeći palačinke. Mleko staviti da provri zasladiti po želji pa zakuvati puding.
bakina kuhinja
Podeliti na dva desa. U jedan deo dodati 2 štangle čokolade. da se istopi u vrelom pudingu.
Svaku palačinku premazati svetlim pudingom pa ubaciti šaku voća i saviti sa jedne i druge strane pa presaviti u paketić. Ređati u pleh u koji će se seći.
Možda vas zanima:
Zaboravite vodu i mleko, ovaj sastojak čini čudo
Garantujemo da ovakvo dobro testo za palačinke niste nikada probali. Palačinke su omiljena, brza poslastica svakome
NAPRAVITE SAVRŠENE PALAČINKE Ovo pravilo određuje koliko jaja, a koliko brašna ide u smesu
Nije sve tako jednostavno kao što se čini, ali postoji caka pomoću koje će palačinke biti savršeno mekane i ukusne
RECEPT ISKUSNIH DOMAĆICA U smesu za palačinke dodajte ovaj sastojak i biće vazdušaste, mekane i ukusne
Glavna tajna je u sodi bikarboni – samo mala količina će doprineti da i dan posle uživate u omiljenoj poslastici
POSNE PALAČINKE OD 2 SASTOJKA Kuvar otkriva trik zbog kojeg su uvek tanke i mekane!
Omiljene palačinke možete da jedete i tokom posta, a kuvar otkriva trik koji će ih učiniti savršenim.
PROJA SA MESOM Recept na čaše, gotova brzinski, a ukus rajski
Iznenadite ukućane ovom fantastičnom projom.
POSNI UŠTIPCI OD 3 SASTOJKA Hrskavi spolja, mekani unutra, a najbolje idu uz domaći pekmez od kajsija
Preukusni su, probajte, nećete pogrešiti
POSNI ROLAT SA AJVAROM ZA NIKOLJDAN Najukusnije predjelo, na slavama se uvek traži parče više
Idealno posno posluženje za slavu
Savršen patišpanj: Tajna temperature koja garantuje da kolač nikad ne „padne“
Ova hemijska reakcija daje kolaču mekoću i prozračnost koju je teško postići bez pravilnog zagrevanja
Posna pita od krompira koja se topi u ustima: Hrskava i gotova za tren, a ne treba vam ni oklagija
ajna je u čarobnoj smesi za prelivanje koja daje volumen i hrskavost kupovnim korama.
Komentari (0)