KOKOS BOMBICE Sitni kolači nestaće sa stola čim se postave
Ukusa koji govori 1000 jezika, raspametiće i one koji ne vole slatko.
Potrebno je:
- 200 g vode
- 500 g šećera
- 500 g mleka u prahu
- 250 g margarina
- 400 g kokosa
- 100 g lešnika
Priprema:
Stavite vodu na ringlu da proključa, pa joj dodajte margarin i šećer i pustite da se otope. Dodajte 250 g kokosa i mleko u prahu, pa promešajte dobro i pustite da se prohladi. Zasebno propržite 100 g lešnika. Od ohlađene smese sa kokosom pravite rukom kuglice pa stavljajte lešnik u sredinu. Kuglice valjajte u kokos pa stavite u frižider, da se stegnu. Prijatno!
Možda vas zanima:
KOKOS BOMBICE Po receptu za početnike, može i dete da ih napravi, a savršenog ukusa
Mekane i slatke, najbolje odmah stavite duplu meru.
NEODOLJIVE KOKOS BOMBICE Mirišu na more, a naprave se brzinom svetlosti
Savršene za svečanu i slavsku trpezu.
KOKOS BOMBICE Brze, slatke, neodoljive, tope se u ustima, a mirišu na more
Prave se brzo i lako, a nestanu sa stola odmah.
NEODOLJIVE KOKOS BOMBICE Ukusne i slatke, smažu se očas posla
Očaravajuće bombice savršene su za slavsku trpezu.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)