DOMAĆI OVSENI JOGURT Savršeno ide uz posnu gibanicu, a priprema je krajnje jednostavna
Jogurt kao osmišljen za post na vodi, bićete oduševljeni.
Potrebno je:
- 190 g ovsene kaše
- 1 litar vode
- sok od pola limuna
- 2 kašičice jabukovog sirćeta
Priprema:
Ovas sipajte u činiju pa prelijte vodom i ostavite da odstoji jedan sat. Smesu sipajte u blender i blendajte dok ne dobijete glatku smesu. Zatim, prebacite u kesu sa sitnim rupicama pa procedite. Ovseno mleko zakuvajte na srednjoj vatri, uz neprestano mešanje, dok ne dobijete gustu smesu. Prebacite u činiju, pa sipajte limunov sok i jabukovo sirće. Promešajte dobro pa ostavite u frižideru da se prohladi.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)