KAJGANA NA MAĐARSKI NAČIN Pikantna i aromatična, neće joj odoleti ni oni izbirljivi
Savršena za doručak uz šolju jogurta.
Potrebno je:
- 4 kom čeri paradajza
- 2 kom crvenog luka
- 1/2 kašičice garam masale
- 1/2 manjeg korena đumbira
- 1/2 čili paprike
- 1 kašičica korijandera
- so
- biber
- kašika ulja
- 12 jaja
Priprema
Propržite luk na ulju oko 3 minuta, pa dodajte garam masalu. Onda narendajte sitan đumbir, paradajz sečen na kockice i paprike. Pržite oko 2 minuta, uz neprestano mešanje. Zatim zasebno umutite jaja pa posolite i pobiberite. Dodajte jaja u tiganj i pržite još oko 3 minuta, uz neprestano mešanje. Na samom kraju dodajte korijander.
Možda vas zanima:
ŠPANSKI OMLET GREJE SRCE I STOMAK Treba vam samo 3 sastojka, a bolji sigurno niste jeli
Služite uz sir ili kiselo mleko.
HOLANDSKA KAJGANA ZA SAVRŠEN DORUČAK PUN PROTEINA Daće vam energiju za ceo dan
Bićete oduševljeni ukusom.
TURSKI MENEMEN RAJ ZA NEPCA Polizaćete i tanjir koliko je ukusno
Kajgana na turski način oduševiće i one izbirljive.
MENEMEN GREJE DUŠU I TELO Pojedete za doručak, a bićete siti do večere
Turska kajgana pomera granice dobrog ukusa.
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Čarobni posni specijalitet: Slana pita od bundeve i krompira, kao iz bakine kuhinje
Slanu pitu od bundeve i krompira poslužite kao toplo ili hladno predjelo, ili kao lagani obrok nakon čorbice
Posni đuveč: Ručak koji osvaja na kašiku i sam se kuva!
Tajna našeg ukusa je u spoju sitnog celera i kukuruz šećerca koji zajedno daju jelu neverovatnu slast i punoću
Komentari (0)