KAJGANA NA MAĐARSKI NAČIN Pikantna i aromatična, neće joj odoleti ni oni izbirljivi

Ivana Pavlović

09:30

Sezonski recepti 0

Savršena za doručak uz šolju jogurta.

mađarska kajgana
Shutterstock

Potrebno je:

  • 4 kom čeri paradajza 
  • 2 kom crvenog luka
  • 1/2 kašičice garam masale 
  • 1/2 manjeg korena đumbira
  • 1/2 čili paprike 
  • 1 kašičica korijandera
  • so
  • biber
  • kašika ulja
  • 12 jaja

Priprema

Propržite luk na ulju oko 3 minuta, pa dodajte garam masalu. Onda narendajte sitan đumbir, paradajz sečen na kockice i paprike. Pržite oko 2 minuta, uz neprestano mešanje. Zatim zasebno umutite jaja pa posolite i pobiberite. Dodajte jaja u tiganj i pržite još oko 3 minuta, uz neprestano mešanje. Na samom kraju dodajte korijander.

 

Možda vas zanima:

Komentari (0)

Loading