STARINSKA NAJLON TORTA PREPUNA BOGATOG FILA Svaka domaćica je nekada znala recept
Priprema je laka, a osvaja na prvi zalogaj.
Potrebno je:
Za koru:
- 7 belanaca
- 12 kašika šećera
- kašičica alkoholnog sirćeta
Za fil:
- 7 žumanaca
- 10 kašika šećera
- 120 g skroba
- 250 g maslaca
- 40 g šlaga u prahu
- 1l mleka
- 10 krem bananica
- 200 g čokolade za kuvanje
Priprema:
Možda vas zanima:
BELI EGIPAT ZA SVE SVEČANE PRILIKE Kremasta poslastica koja se topi u ustima
Svi će vam tražiti dodatno parče.
KINDER TORTA ZA DEČIJE ROĐENDANE Topi se u ustima, a svi je vole
Nema ko će ostati na samo jednom parčetu.
HUANITA TORTA ZA ROĐENDANE I PROSLAVE Savršenstvo sa napolitankama
Kremasta i lagana, polizaćete i tanjir.
TORTA BELI ŠUŠKAVAC Jednostavna i nežna poslastica koja razvaljuje ukusom
Kremasta i lagana, smazaće se u trenu.
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Čarobni posni specijalitet: Slana pita od bundeve i krompira, kao iz bakine kuhinje
Slanu pitu od bundeve i krompira poslužite kao toplo ili hladno predjelo, ili kao lagani obrok nakon čorbice
Posni đuveč: Ručak koji osvaja na kašiku i sam se kuva!
Tajna našeg ukusa je u spoju sitnog celera i kukuruz šećerca koji zajedno daju jelu neverovatnu slast i punoću
ĆEVAPI IZ RERNE OSVAJAJU NA PRVI ZALOGAJ Svi pitaju u čemu je tajna, bolji su od roštiljskih!
Ćevapi iz rerne toliko su sočni i mirisni da ćete zaboraviti na roštilj!
OVAKO TURCI PRAVE FAŠIRANE ŠNICLE Ne stavljaju ni jaja ni prezle, a toliko su sočne da ćete ih obožavati
Kada ih jednom budete probali, stalno ćete ih ovako praviti
Komentari (0)