POHOVANE KRMENADLE PO RECEPTU KAFANSKOG KUVARA Savršeno idu uz pire krompir

Ivana Pavlović

10:30

Sezonski recepti 0

Ručak u kome će uživati cela porodica.

pohovane krmenadle
Shutterstock

Potrebno je:

  • 600 g krmenadli
  • 2 jaja
  • 100 g brašna
  • 100 g prezli
  • so, biber
  • 2 čena belog luka
  • ulje

Priprema:

Tučkom izlupajte krmenadle pa dodajte začin, so, biber i zgnječen beli luk. Utapkajte ih dobro u brašno, prezle i jaja pa ih ispržite na vrelom ulju. Zatim ih poređajte u šerpu i sipajte 200 ml vode. Pustite krmenadle 15 do 20 minuta da se krčkaju na tihoj vatri, dok ne ispari sva voda.

 

Možda vas zanima:

Komentari (0)

Loading