2 TRIKA DOMAĆICE IZ VALJEVA ZA DOMAĆI HLEB Biće svež i posle 4 dana
Primenite ova dva jednostavna trika i hleb će posle nekoliko dana biti kao nov.
1. Dodajte jogurt
U osnovnu smesu od brašna, kvasca, voda i soli dodajte jogurt, dodaće hlebu na mekoći i sočnosti.
2. Zatvorena posuda
Mlak hleb umotajte u čistu kuhinjsku krpu i stavite u zatvorenu posudu, ovo će mu produžiti svežinu za nekoliko dana.
Možda vas zanima:
GRIZ HLEB IZ TIGANJA BUDI SVA ČULA Sočan i mekan kao duša, bolji od najbolje lepinje
Samo dodajte prilog po želji.
PROTEINSKI HLEB ZA SAVRŠEN DORUČAK Sve se samo pomeša i peče, a biće svež danima
Samo dodajte prilog po želji.
MANASTIRSKI HLEB Ovako ga monasi prave vekovima, ispadne hrskav spolja i mekan iznutra
Bićete oduševljeni ukusom.
NAJLAKŠI RECEPT ZA HLEB Ima li šta lepše od onako vrućeg i mirišljavog, tek izvađenog iz rerne!
Umesite sami hleb, mekan kao pamuk.
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Čarobni posni specijalitet: Slana pita od bundeve i krompira, kao iz bakine kuhinje
Slanu pitu od bundeve i krompira poslužite kao toplo ili hladno predjelo, ili kao lagani obrok nakon čorbice
Posni đuveč: Ručak koji osvaja na kašiku i sam se kuva!
Tajna našeg ukusa je u spoju sitnog celera i kukuruz šećerca koji zajedno daju jelu neverovatnu slast i punoću
Komentari (0)