7 TRIKOVA ZA SAVRŠEN PREBRANAC KAFANSKOG KUVARA Zbog ovoga je sočan i ne raspada se
Trikovi su jednostavni, a daju totalno novu dimenziju ukusu.
Trikovi za savršen prebranac
1. Al dente
Ako ga prekuvate dobićete kašu, zato je bolje da ostane "al dente".
2. Karmelizovani luk
Polako dinstajte luk, sporije dinstanje dodaje na ukusu
3. Dimljena paprika
Dodaće na ukusu i daće onaj poseban šmek jelu.
4. Zemljana posuda
Ravnomerno raspoređuje toplotu
5. Neka prebranac "odleži"
Biće još ukusniji sutradan.
6. Paradajz pire
Takođe će dodati na ukusu
7. Smanjite mešanje
Ako suviše mešate prebranac tokom pečenja može da se raspadne.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Čarobni posni specijalitet: Slana pita od bundeve i krompira, kao iz bakine kuhinje
Slanu pitu od bundeve i krompira poslužite kao toplo ili hladno predjelo, ili kao lagani obrok nakon čorbice
Komentari (0)