DOMAĆI PAPRIKAŠ BUDI NOSTALGIJU Isti kao onaj iz bakine kuhinje, a razvaljuje ukusom

Ivana Pavlović

09:30

Sezonski recepti 0

Bićete siti satima, a ukusa koji se ne zaboravlja.

paprikaš
Shutterstock

Potrebno je:

  • 2 batka i karabatka
  • 3 krompira
  • 1 praziluk
  • 2 šargarepe
  • 3 oljuštena paradajza
  • 1 kašičica mlevene paprike
  • so
  • biber
  • ulje
  • peršun

Priprema paprikaša:

Isecite povrće na kockice. U zagrejanoj šerpi na malo ulja prodinstajte sve sem krompira. Zatim skuvajte batak i karabatak u posoljenoj vodi. Nakon što povrće omekša umešajte krompir i papriku pa dinstajte još nekoliko minuta. Začinite pa nalijte vodu da ogrezne. Onda dodajte prepolovljene komade mesa i kuvajte pola sata. Na kraju, paprikaš začinite peršunom.

Možda vas zanima:

Komentari (0)

Loading