BOLJI NEGO IZ RESTORANA Sočni kremasti rižoto sa mesom i povrćem
Sakupite ostatke ručka od juče i napravite novo jelo.
Pirinač s mesom i povrćem
Sastojci:
300 g skuvanog mesa iz supe
300 skuvanog pirinča
1 crni luk
1 kašičica mlevene paprike
100 ml kuvanog paradajza
3 šolje vode
200 g raznog povrća iz supe
Priprema:
Na malo zagrejanog ulja prodinstajte iseckan crni luk, pa dodajte pirinač i dinstajte 2-3 minuta. Dodajte so i biber po ukusu, mlevenu papriku, kuvani paradajz i vodu. Ubacite iseckano povrće iz supe. Poklopite i kuvajte 10 minuta da se ukusi prožmu.
FOKAČA Italijanska pogača koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim, ukusa koji se pamti
Sočna i aromatična fokača, najbolje odmah stavite duplu meru.
PASTA KARBONARA Oduševiće i one izbirljive, a pomera granice dobrog ukusa
Sočno italijansko jelo za sva vremena i prilike.
GREŠKE KADA PRAVITE DOMAĆE KORE Uradite ovo i gibanica će biti sočna i mekana kao duša
Ako i vi pravite neku od ovih 6 grešaka kada pečete gibanicu, primenite ove jednostavne savete.
HOLANDEZ SOS Daje šmek svakom jelu, a pravi se za 30 sekundi
Dodajte vašem omiljenom jelu i uživajte u ukusu.
NAPRAVITE NAJBOLJI PIRE KROMPIR Primenite ova 3 trika i biće kremast i savršen
Ako želite da pire krompir bude ukusan, lepe boje i kremast, primenite sledeće trikove.
Komentari (0)