BOLJI NEGO IZ RESTORANA Sočni kremasti rižoto sa mesom i povrćem
Sakupite ostatke ručka od juče i napravite novo jelo.
Pirinač s mesom i povrćem
Sastojci:
300 g skuvanog mesa iz supe
300 skuvanog pirinča
1 crni luk
1 kašičica mlevene paprike
100 ml kuvanog paradajza
3 šolje vode
200 g raznog povrća iz supe
Priprema:
Na malo zagrejanog ulja prodinstajte iseckan crni luk, pa dodajte pirinač i dinstajte 2-3 minuta. Dodajte so i biber po ukusu, mlevenu papriku, kuvani paradajz i vodu. Ubacite iseckano povrće iz supe. Poklopite i kuvajte 10 minuta da se ukusi prožmu.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)