BOLJI NEGO IZ RESTORANA Sočni kremasti rižoto sa mesom i povrćem
Sakupite ostatke ručka od juče i napravite novo jelo.

Pirinač s mesom i povrćem
Sastojci:
300 g skuvanog mesa iz supe
300 skuvanog pirinča
1 crni luk
1 kašičica mlevene paprike
100 ml kuvanog paradajza
3 šolje vode
200 g raznog povrća iz supe
Priprema:
Na malo zagrejanog ulja prodinstajte iseckan crni luk, pa dodajte pirinač i dinstajte 2-3 minuta. Dodajte so i biber po ukusu, mlevenu papriku, kuvani paradajz i vodu. Ubacite iseckano povrće iz supe. Poklopite i kuvajte 10 minuta da se ukusi prožmu.

KREMASTA FUNGI PASTA Posno jelo iz italijanske kuhinje koje greje dušu i telo
Služite uz sos po želji.

JAPANSKA SUPA RAMEN Drugačiji specijalitet koji krepi organizam u trenu
Bićete oduševljeni ukusom.

NAĆOSI NA DOMAĆI NAČIN Recept koji morate da znate, biće slasni kao oni iz bioskopa
Samo dodajte umak po želji.

POSNA TIRAMISU TORTA Savršen spoj palačinki i kafe, ukusa koji budi sva čula
Fenomenalna poslastica za dane Uskršnjeg posta.

SOČIVO SA KOMADIĆIMA SOJE Posni specijalitet koji će vas dugo držati sitim, ukusa koji budi sva čula
Sočno i slasno, a posno jelo.
Komentari (0)