FANTASTIČAN RUČAK ZA POLA SATA Sočna piletina sa pirinčem i paradajzom
Zdravo jelo za koje ne treba mnogo vremena
Pirinač sa piletinom
Sastojci:
500 g pirinča
500 g pilećih prsa
200 ml pasiranog paradajza
50 g putera
2 kašike ulja
1 crni luk
2 čena belog luka
Priprema:
Piletinu isecite na komade veličine zalogaja i ispržite na malo ulja. Izvadite, pa u istom tiganju prodinstajte iseckana oba luka. Dodajte pirinač i kada postane staklast sipajte čašu vode i so po ukusu. Kuvajte 20-30 minuta. Kada tečnost ispari, dodajte piletinu, još začina po ukusu i pasirani paradajz. Neprestano mešajte i dolivajte toplu vodu ili bujon. Kada je pirinač gotov, dodajte puter, izmešajte i poslužite.
Možda vas zanima:
PEČURKE, PRAZILUK I PIRINAČ Neodoljiva kombinacija ukusa i mirisa
Zdrav ručak sa povrćem.
UKUSAN PIRINAČ SA PRAZILUKOM Gotov ručak očas posla!
Ovo jelo možete da jedete kao obrok ili uz meso kao prilog.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)