KUGLICE ZA SVE PRILIKE Sve sastojke imate u frižideru, napravite ih još večeras
Elegantne i idealne.
Elegantne kuglice
Sastojci:
250 g surimi štapića
200 g feta sira
4 kuvana jajeta
50 g šunke
100 g kačkavalja
Priprema:
Surimi štapiće blanširajte pola minuta u vrijućoj vodi, iscedite i iseckajte sitno. Feta sir izgnječite viljuškom. Kuvana jaja sitno iseckajte i pomešajte sa sirom. Šunku isecite na kocke, a kačkavalj izrendajte. Od pripremljene smese pravite kuglice, u svaku stavite komadić šunke i uvaljajte u rendani kačkavalj. Dobro ohladite i poslužite.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:
LEPŠA JE OD MRSNE VERZIJE Ovu salatu Srbi obožavaju, a laka je za pravljenje
Neizostavna je na srpsim slavljima.
NAPRAVITE DOBRO POZNATE MANTIJE NA BOSANSKI NAČIN ISMIRE COGO Prazan pleh u kratkom roku
Dobro poznat recept u nešto druhačijem izdanju.
SALATA KOJA POPRAVLJA KRVNU SLIKU Zdrav, osvežajući ali i jeftin obrok
Poznato je da je cvekla puna gvožđa, a i mlečni proizvodi su neizostavni deo naše trpeze.
STARINSKI RECEPT KOJI NEMA GREŠKE Napravite najukusniju tortu od oraha
Za svako naredno slavlje, ova torta će biti na vašem meniju.
MAĐARICA Imamo najbolji recept za kolač koji svI u Srbiji obožavaju
Klasik koji se ne odbija, za sve svečane prilike i važne događaje.
MUSAKA OD KUKURUZA U neodoljivoj kombinaciji sastojaka, za neponovljiv ukus
Sočno jelo nikoga neće ostaviti ravnodušnim.
SAVETI ZA NAJBOLJI ČIZKEJK Ovu grešku većina pravi i zato bude gnjecav umesto sočan
Fenomenalan kolač pravi se lako, ali ipak postoje neke cake koje čine da bude savršen, mekan i sočan.
MAFINI SA PILETINOM Klasik na slani način koji greje dušu i telo
Ako volite klasične mafine, njihovu slanu verziju ćete obožavati.
NIJE SVAKI KESTEN JESTIV Ova vrsta samo služi za dekoraciju i veoma je štetna za ljude, čak otrovna
Popularna jesenja namirnica od koje se prave brojne poslastice, po vrsti može da bude jestiva i dekorativna, pa je važno znati razliku.
Komentari (0)