FRANCUSKI SPECIJALITET Čorba od crnog luka s hlebom i parmezanom, zapečena u rerni!
Ukusno kuvano jelo na francuski način.
Četvrtak, 21. nov 2024.
Ukusno kuvano jelo na francuski način.
Ovo je jedan od onih recepta koji se prenose s generacije na generaciju.
Cela porodica će biti zadovoljna, muž sit, žena raspevana a deca poslušna.
Cela porodica će biti zadovoljna, muž sit, žena raspevana a deca poslušna.
Uživajte u bogatim ukusima ove grčke musake sa patlidžanom koja spaja sočne kolutove patlidžana sa aromatičnim sosom od mesa i začina
Prste ćete polizati a ukućani će se svađati ko će da oliže tanjir.
Ova jela se svake godine na Kosovu prave za Vidovdan
Spoj raznih sastojaka daće mu posebnu aromu.
Pravićete ga za doručak ili večeru.
Organizam će vam biti zahvalan.
Preukusno je, videćete.
Prosto i jednostavno je da se napravi.
Nije teško da se napravi.