PILETINA I KROMPIR klasična kombinacija koja fantastično funkcioniše BEZ PRLJAVIH SUDOVA
Piletini i krompirune treba puno da zasjaje - uz vino i senf koji ovoj kombinaciji daju posebnu aromu garantujemo da će vam postati novi gastro favorit.
Veliki plus ovom jelu je što se sve pravi u samo jednom tiganju što znači da nema gomile prljavih sudova posle ručka.
Ručak iz tiganja
Sastojci:
4 krompira
1 crni luk
2 filea pilećeg mesa
1 kašika senfa
1 dl suvog belog vina
ulje
so, biber
Priprema:
Krompir i crni luk oljuštite. Meso i povrće iseckajte na kockice.
Na ulju propržite piletinu koju ste marinirali sat vremena sa malo ulja i senfa.
Krompir prokuvajte 20 minuta da ne bude skroz tvrd, procedite i ubacite u tiganj.
Pred kraj dodajte sitno seckani crni luk, vino, začinite po ukusu i krčkajte da se ukusi povežu.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)