NI LAKŠI NI UKUSNIJI RUČAK! Rendani krompir sa piletinom, preliven i ispečen u rerni
Poslužite uz sezonsku salatu.

Sastojci:
Možda vas zanima:

NAJUKUSNIJI PILAV Pirinač i piletina su dobitna kombinacija za ručak
Predlažemo vam jedan klasičan ručak koji ćete imati dva dana.

PEKARSKI KROMPIR IZ RERNE Spolja hrskav, unutra mekan i sočan, a ukus mu je fantastičan!
Ne morate da pržite krompir da bi bio hrskav i ukusan. Takav može biti i u rerni.

BRZO JELO OD PILETINE Sočni zalogaji od mesa u ljutom sosu popraviće vam raspoloženje posle napornog dana
Ako jelo spremate i za decu, umesto ljute začinske paprike, stavite slatku.

LENJA MUSAKA Pravi se mnogo brže od klasične, a ukus uopšte ne zaostaje
Fantastičan ručak za celu porodicu.
700 g krompira
2 batka sa karabatacima
1 crni luk
2 jaja
200 ml mleka
100 ml kisele pavlake
100 ml jogurta
200 g brašna
100 ml ulja
So, biber
Na vrh noža praška za pecivo
Priprema:
Piletinu kratko propržite na malo zagrejanog ulja tek da porumeni sa svih strana. Po ukusu dodajte so i biber. Očišćen krompir narendajte, dodajte umućena jaja, mleko, pavlaku, jogurt, sitno iseckan luk, ulje, brašno i prašak za pecivo. Začinite solju po ukusu. Izmešajte i sipajte u pleh premazan uljem. Preko rasporedite piletinu. Pecite u zagrejanoj rerni na 200 stepeni oko 1 sat.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.

TELETINA SA KARIJEM I KOKOSOVIM MLEKOM Aromatični specijalitet u kome će uživati cela porodica
Slasno jelo držeće vas dugo sitim.

KIKIRIKI SALATA SA ŠUNKOM Pravi se lako, a pojede brzo
Slasna i ukusna, bićete oduševljeni.

ČUVENA ESTERHAZI TORTA Raskošna poslastica ukrasiće svaku svečanu trpezu, a neponovljivog ukusa
Očaravajuća i ukusna, uzećete parče više.

POMFRIT BEZ KAPI ULJA Pravi raj za nepca, a mnogo zdraviji
Služite uz meso ili jelo po želji.

UŠTIPCI SA MESOM Recept koji morate da znate, nikad nisu bili ukusniji
Najbolje služite uz šolju jogurta.
Komentari (0)