RIBLJA ČORBA Ovako je prave na Svetoj gori, posna i slasna, a bićete siti satima
Zdrava, preukusna i začinjena, pravićete stalno.
Četvrtak, 21. nov 2024.
Zdrava, preukusna i začinjena, pravićete stalno.
Preukusna i sočna, pravićete stalno.
Savršena za dane posta, poznato je da je riba namirnica koja zamenjuje meso.
Savršena za dane posta, poznato je da je riba namirnica koja zamenjuje meso.
Posna riblja čorba osvojiće i one koji mrse.
Napravite ovu preukusnu, začinjenu čorbu po receptu sa Svete gore. Zagrejaće vas u ovim hladnim danima, posna je i zdrava.
Pravljenje riblje čorbe predstavlja pravu umetnost ponekad. Treba znati kako da baš ispadne savršena. Probajte ovu riblju čorbu, bolja je od one iz kafane.
Harmonija najboljih ukusa...
Oni koji vole riblju čorbu najčešće misle da ona mora da se kuva na tihoj vatri i to minimum šest do sedam satiGotova za SAT VREMENA: Ovaj recept za RIBLJU ČORBU će vas oboriti s nogu, a gosti će misliti da ste pored šporeta stajali ceo dan. Ovo je recept koji će vas razuveriti. Probajte čorbu za koju će mnogi misliti da ste je kuvali satima, a ona se priprema brzinski.
Jelo na kašiku koje je nesvakidašnje.
Recept koji će vas oduševiti.
Riblja čorbica je prava gurmanska poslastica koju ili volite ili ne. Mi je, srećom, obožavamo. Pre služenja, pospite svaku porciju sitno seckanim peršunom.
Kad je degustirate, osetićete razliku od ostalih ribljih čorbi.