VIŠE NEĆETE OMAŠITI Izmerili smo koliko se tačno kuva rovito, a koliko tvrdo jaje!
Nećete se više nervirati kada jaje oljuštite, a ono nije dobro skuvano. Ovo su precizni minuti.
Mnogima je jaje omiljena namirnica. Brzo se spremi, lepo zasiti, a zdravo je i ne goji. Najzdravije je da se jede bareno. A da li znate koliko dugo treba kuvati jaja? Ako volite da žumance bude rovito, kada voda provri, jaja treba da se kuvaju još 6 minuta. Da bi žumance bilo tvrdo, kuvajte ih još 10 do 12 minuta. Ako niste sigurni da li su jaja koja ste kupili sveža, to možete da proverite ako ih stavite u vodu. Jaja koja se podignu na površinu su stara, a ona koja potonu su sveža. Jaje je svežije što brže potone na dno.
OVO JE NAJZDRAVIJI SIR Ali ako imate ovu bolest nemojte da ga jedete
Svež mladi sir smatra se najzdravijom vrstom sira, po rečima lekara.
LJUTA TURŠIJA OD GROŽĐA Ako volite pikantno i začinjeno, postaće vam omiljena salata
Ljuta turšija raspametiće one izbirljive.
AKO NE MOŽETE DA SPAVATE JEDITE OVO Namirnice koje provereno pomažu kod nesanice
Probajte da na potpuno prirodan način rešite problem nesanice.
SLASNI BUREK SA KROMPIROM Zaboravićete na onaj kupovni, za savršen početak dana
Savršen spoj hrskavih kora i sočnog fila.
GENIJALAN TRIK ZA ČIŠĆENJE RERNE Odmašćava rešetke u trenu, a nije soda bikarbona
Primenite ovaj jednostavni trik i očistite rernu bez ribanja i struganja.
Komentari (0)