VIŠE NEĆETE OMAŠITI Izmerili smo koliko se tačno kuva rovito, a koliko tvrdo jaje!
Nećete se više nervirati kada jaje oljuštite, a ono nije dobro skuvano. Ovo su precizni minuti.
Mnogima je jaje omiljena namirnica. Brzo se spremi, lepo zasiti, a zdravo je i ne goji. Najzdravije je da se jede bareno. A da li znate koliko dugo treba kuvati jaja? Ako volite da žumance bude rovito, kada voda provri, jaja treba da se kuvaju još 6 minuta. Da bi žumance bilo tvrdo, kuvajte ih još 10 do 12 minuta. Ako niste sigurni da li su jaja koja ste kupili sveža, to možete da proverite ako ih stavite u vodu. Jaja koja se podignu na površinu su stara, a ona koja potonu su sveža. Jaje je svežije što brže potone na dno.
LAZANJA PALAČINKE Neodoljivi spoj omiljenih jela u spoju koji se ne odbija
Neodoljivo jelo oduševiće prave gurmane.
POSNA PICA SA ČOKOLADOM Desert za lepo veče sa prijateljima, kao osmišljen za uživanje
Italijanski klasik na drugačiji način.
POSNI ROLAT SA PEČURKAMA Krepi organizam u trenu, a držaće vas dugo sitim
Sočni rolat oduševiće vas ukusom, nema ko vam neće tražiti recept.
BELA TORTA Posna poslastica sa čokoladom mekana kao pamuk, a ne treba da palite rernu
Fenomenalna poslastica za prave sladokusce, a nikad kremastija.
KADA PRŽITE LUK DODAJTE OVU NAMIRNICU Biće 100 puta ukusnije, tvrde kuvari
Potrebna vam je samo jedna namirnica, a jelo će da bude preukusno.
Komentari (0)